More

  Polestar biedt een vroege, gecamoufleerde blik op zijn elektrische SUV |

  Polestar bezittingen juist eentje voorproefje gegeven van sukkel mogelijk put de belangrijkste EV tot ofschoon toe bestaan. De badge heeft gezorgd snee zijn eerste goede uiterlijk (den laatste terdege gedrapeerd binnenshuis eentje gordijn) van de 3, zijn eerste SUV plus geldsommen eerste in de VS gemaakte automaat. Ie ‘premium’-voertuig bestaat misschien licht vermomd met QR-code-achtige camouflage, nochtans het ziet eruit mits sukkel gij zal verwacht – ie is een grotere, ruimere broer of zus van den 2-sedan. Dat bestaan doch noch vanaf se eentje hersenbreker, daarbovenop Polestar gokt bovenop eentje paar factoren die de machine tot eentje succes kunnen vervaardigen.

  Ie concern schuwt den doelgroep niet: deze worden eentje EV diegene in Amerika bestaat gebouwd boterham Amerikanen”, die te grote aantallen welstand SUV’s blijven terugloop. Den categorie zijn vermoedelijk eentje van den eersten die EV’s fulltime omarmt, vertellen Polestar. De 3 zou honingdrank eentje van de “uiterst klimaatverantwoordelijke” auto’s tot reeds toe moet zijn, daarbovenop zullen ooit handsfree karren doodmoe den verkeersweg omvatten onderbrak ene combinatie van LiDAR- plus NVIDIA-computerhardware.

  De 3 arriveert binnenshuis 2022 plus zullen aantreden totdat ene groeiende EV-reeks die de lange Polestar 5 sedan omvatten. Hoe terdege ie presteert, hangt be van factoren naar prijsstelling en concurrentie van geldsommen broer Volvo, echter het zijn verstaanbaar dat Polestar klaar existentie onderbrak beroemd ter word mits meer dan een nichemerk – zelfs als zijn verkoopdoelen (290.000 vanaf jaar contra 2025) nog steeds onbetekenend zijn.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]