More

  ‘Pokémon Go’ kan nu op iOS worden uitgevoerd met hogere framesnelheden |

  Niantic heeft zojuist updates sneetje den Pokémon Go-app uitgerold en inbegrepen ene van den nieuwe bevrijden inkeping iOS kun gij den game met hogere framesnelheden performen. The Verge tegoed een nieuwe voorwaarde ontdekt waarmee jij “den oorspronkelijke verversingssnelheid van jij toestel kunt ontgrendelen boterham eentje hogere FPS.” Ie wordt niet expliciet vermelden binnen ie wijzigingslogboek van de app en valt plausibel erop de “verschillende verbeteringen van den kwaliteit van leven” diegene de ontwikkelaar tegoed noemen. Den rechtsvordering bestaat honingdrank standaard uitgeschakeld, dus gij zult hem moet opsporen binnen de instellingen mits jij wilt profiteren van de mogelijkheden van je telefoon.

  Naar te den publicatie worden opgemerkt, wasgoed Pokémon Go vroeger arbeidsongeschikte tot 30 fps bovenop iOS – toneelspelers moesten tijdelijke oplossingen gebruiken doorheen hoen games met 60 fps bij goedvinden functioneren – maar nieuwere telefoons geldsommen binnen staat tot meer frames vanaf seconde dan dat. Den iPhone 13 Professional heeft bijvoorbeeld eentje scherm van 120 fps. The Verge zegt dat ie slijpen van de functie eentje ontiegelijk onderscheid bezittingen vervaardigd en den spel een schouwspel responsiever bezitting geproduceerd. Alhoewel Niantic misschien probeerde tegemoet via komen aan eigenaren van den nieuwe iPhone, bestaat den voorkeur evenals toegankelijk bovenop geldsommen predikanten. Ie werkt wellicht noch zo terdege leeg hardware diegene worden aangedreven vanwege oudere chips.

  Gij kunt de functie opsporen te den geavanceerde instellingen van den spel, diegene “native refresh rate unlocked” (native verversingssnelheid ontgrendeld) zal etaleren wanneer deze existentie ingeschakeld.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]