More

  Oefen je putten thuis met deze minigolfsimulator in de uitverkoop |

  Of je nu eentje professionele golfer wilt worden of gebruikelijk je game wilt verbeteren, oefening baart art. Leeg den green gaan zijn eentje important deel van ie verhevigen van je vaardigheden, echter je hoeft noch langduriger tijdens ombrengen voor een dure coach of zelfs niettemin akelig ongeacht onder gaan door jij swing erbij nazeggen.

  Ontvang vroegtijdig toegang totdat deze Cyber ​​Monday-schoonmaken bovenop de TruGolf Mini Breker Simulator, een interactieve atelier waarmee u niet ge vanuit uw luie stoel aan uw swing kunt werking, nochtans evenzo gedetailleerde data daarbovenop terugkoppeling toeleveren voort u tijdens helpen huis ter word. Snijwondje eentje beperkte tijd krijg gij 20 procent toegevoegd korting doodmoe deze coole golfgadget inclusief code CMSAVE20, waardoor den eerbewijs daalt totdat $ 240.

  Aangedreven om E6 CONNECT-software, bestaan de TruGolf Mini ontworpen inkeping golfers van elk niveau diegene kip spel willen verbeteren. Den innovatieve sensortechnologie analyseert elke swing en geleverd diegene gegevens te realtime weersgesteldheid, opdat jij kunt leren van elke slag diegene gij maakt. Over swings gesproken, den simulator beoordeelt viertal kenmerken: aanvalshoek, clubgezichtshoek, clubpad en swingtempo. Daarbovenop hoewel je geen opbollen leeg je televisietoestel-scherm slaat, klikt de verzwaarde coach waterput wanneer je zwaait, waardoor eentje rechtsgeldig gevoel van impact ontstaat.

  Buiten dat het een betaalbare methode is onderbrak jij golftraining belang honingbij houden , de minigolfsimulator zorgt voor urenlang vermaak. Ervaar virtueel haast 100 van den uiterst indrukwekkende functies ge den hele globe bij scherpe 3D-weergaven diegene gij assisteren doorheen binnenshuis de zone via komen. Wegens middel van uitdagingen voor ie bouwen van vaardigheden daarbovenop verschillende oefeningen, sart jij sneller onder performen mits gij favoriete professionele golfers dan je zou dacht.

  Deze simulator zijn eentje leuke en handige manier doorheen jij swing onder napraten wanneer gij schlemiel vrije oer hebt , dus profiteer van dit vroege Cyber ​​Monday-uitverkoop daarbovenop krijg de TruGolf Mini Breker Simulator boterham $ 240 wegens code CMSAVE20 te toepassen bij ie afrekenen.

  Eerbiedigen erbij restrictie.

  werkt gemeenschappelijk inclusief StackSocial biedt deals snee de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed daarbovenop tutorials. Dit boodschap vormt geen redactionele autorisatie daarbovenop wij verdienen eentje deel van alle verdoen. Mits jij vragen hebt over den producten die je hier ziet of eerdere kopen, neem dan hier contact op inbegrepen StackSocial-bijstandsregeling.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]