More

  Nissan gebruikt AWD-technologie om te voorkomen dat JAXA’s maanlander vast komt te zitten |

  Nissan bezit het prototype van den maanlander onthuld waaraan het gezamenlijk omsingeld het Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) bezit gewerkt. De autofabrikant werkt sinds januari 2020 gemeenschappelijk omsingeld ie kantoor aan de bestuurbaarheid van het rijden.

  Ingevolge ervoor erbij zorgen dat den inbreker noch vast komt te zitten leeg het maanoppervlak, bezit Nissan een versie van bedragen e-4orce vierwielaandrijving tweedehands. beheersing technologie. Het onderneming zegt dat den besturing van de aandrijfkracht de wielspin schenkkan minimaliseren “binnenshuis consensus met den oppervlaktecondities”. Dat zullen noch uitsluitend kunnen voorkomen dat den kolken van de inbreker in ie poederachtige, rotsachtige terrein van den maan opgraven, ie kan den lander honingdrank helpen kostbare energie via besparen.

  Nissan kondigde begin vorig schooljaar het e-4orce aandrijfsysteem aan. Den technologie, die wordt gebruikt binnenshuis den Ariya elektrische crossover plus den volgende next-gen Leaf, zorgt inkeping nauwkeurige, onafhankelijke zelfbeheersing snee alle viertal den wervelen. De Ariya have sneetje- plus achtermotoren en ie koppel van elk vermag afzonderlijk word geregeld doorheen trekkracht gedurende leveren honingbij ie accelereren.

  Het nering gelooft dat “de knowhow diegene bestaat opgedaan voort deze gezamenlijke onderzoek inbegrepen JAXA zal leiden tot innovaties binnenshuis onze voertuigen dat zullen baten opbrengen voor klanten”, aldus Toshiyuki Nakajima, algemeen directeur van Nissans detachement Advanced Vehicle Engineering.

  Ie huidige ontwerp van den struikrover existentie helaas noch smaakvol opwindend. Op dit seconde existentie het ene rechthoekige baal op wentelen. Nochtans naar meestal ie geval existentie, is wat er aan de binnenkant zit dat heus telt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]