More

  Nintendo voegt de originele ‘Paper Mario’ toe aan het Switch Online Expansion Pack |

  Nintendo lanceerde binnen oktober geldsommen betaalde Switch Online Expansion Pack-tier ingesloten een zeer beperkt veel N64-games. Daarbovenop volgens Kotaku werden kantkloswerk geplaagd ingevolge verschillende technische problemen, naar wankele lay-outs, slechte grafische kwaliteit plus bugs die crashes veroorzaken. Weldra zullen de gamegigant doch ene Nintendo 64-klassieker bijdoen aan den omlijsting omsingeld titels diegene jij kunt opendoen met de abonnementsservice: de originele Paper Mario-spel diegene meer dan 20 klas geleden werd uitgebracht.

  Het basis Switch Online-seizoenkaart, waarmee gij toegang krijgt tot NES- plus SNES-titels, kost $ 20 vanaf schooljaar. Mits je de N64-spellen wilt spelen die het uitbreidingspakket biedt, heb gij $ 50 vanaf jaar of $ 80 sneetje eentje gezinsabonnement. Buiten toegang totdat N64-games, inhouden het duurdere niveau tevens retro SEGA Genesis-games daarbovenop den $ 25 Animal Crossing: Happy Home Paradise DLC. Er bestaat maar nog steeds een enorme sprong van $ 20 naar $ 50, en den bijvoegsel van Paper Mario zou volgers van de rij kunnen overtuigen ingevolge zich bij abonneren.

  Alhier zijn ene samenvatting van waar het turn-based game af gaat:

  “Nadat Bowser de Nauwsluitend Rod steelt en prinses Peach ontvoert, beraamt Mario eentje plattegrond door den filtreren Strakgespannen Spirits erbij redden daarbovenop de Paddenstoelenrijk tijdens den heerschappij van Koopa. Terwijl Mario van de tropische jungle van Lavalava Island akelig de ijzige hoogten van Shiver Mountain reist, bezit hij alle steun nodig die hij vermag krijgen. Beheers den vaardigheden van den filteren Nauwsluitend Spirits plus de andere bondgenoten die zichzelf belang de avontuur ingevolge onze held doodmoe het slagveld onder assisteren.”

  Paper Mario inkeping de N64 zijn per 10 december beschikbaar snee abonnees van het uitbreidingspakket.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]