More

  Microsoft keert wijzigingen in Windows 11 terug die het moeilijk maakten om van browser te wisselen |

  Microsoft lijkt wijzigingen binnen Windows 11 via wegwerken die ie erger maakten om van standaardbrowser onder wisselen, volgens een rapport van Tom Warren van The Verge. Ingesloten een nieuwe Insider-build kun je reeds inbegrepen één enkele schakelaar omschakelen van Edge naar Chrome, Firefox of andere browsers, binnenshuis gelegenheid van moeizaam den standaardinstelling snijwond elk type verbinding ter amenderen.

  De wijziging zijn eenzaam van toepassing op inwonende links die ongeacht geldsommen geladen. eentje browser. Nou, wanneer u op zo’n verbinding klikt, wordt er een dialoogvenster ontsloten waarin u de plaats krijgt om van browser onder wisselen, echter uw rechtsvordering wordt noch bewaard exclusief u ie vakje “immer dit app gebruiken” aanvinkt. Slechter nog, je moet de vlag instellen snee meerdere soorten webbestanden, waaronder HTM, HTML, HTTP daarbovenop HTTPS. Elke keer verschijnt er ene verwarrend zeurvenster waarin u worden gevraagd uw optie opnieuw via knevelen.

  iDeze kapitaal is niet vacant doorheen uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij daarbovenop laad de pagina opnieuw doorheen dit via zie.

  Te den nieuwste build kun gij gij standaardbrowser instellen inclusief eentje enkele bloemknop, naar EarTrumpet-app-ontwikkelaar Rafael Rivera opmerkte. “Binnenshuis de Windows 11 Ingewijd Preview Build 22509 diegene woensdag leeg ie Dev Channel bestaan uitgebracht, bezitten we den plek voor eentje Windows Ingewijd gestroomlijnd wegens de ‘standaardbrowser’ te via beweren bovenop apps diegene zichzelf registreren snijwondje HTTP:, HTTPS:, .HTM daarbovenop .HTML, ” Microsoft VP Aaron Woodman vertelde The Verge.

  Kort nadat Windows 11 uitkwam, zei Microsoft dat het den wijzigingen had ge door gebruikers meer gedetailleerde controle honingbij schenken. Dat leidde totdat klachten van rivaliserende browsermakers, waaronder Brave, Opera, Firefox plus Chrome. “Wij veroordelen dit Windows 11-methode, aldaar de verandering voor een standaardbrowser tal implicaties bezit boterham individuen daarbovenop hoen privacy. Gebruikers moet vrij kunnen kiezen”, zegt eentje woordvoerder van Brave tegenstrijdig The Verge.

  Microsoft bestaat binnen ie verleden behoorlijk ernstige antitrustproblemen omsingeld geldsommen browsers tegengekomen, nadat het binnen 2013 door den EU existentie getroffen ingesloten ene boete van $ 730 miljoen doorheen noch-naleving van browserkeuzes. Den EU legde het handel hierbinnen 2008 evenals eentje boete doodmoe van $ 1,35 miljard snijwondje ene soortgelijke complicatie. De nieuwe functie worden alreeds getest, niettemin ie existentie niet verhelderend wanneer dit op grote schelp zou word vrijgegeven.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]