More

  Iemand hackt kassabonprinters met ‘antiwork’-berichten |

  Hackers vallen zakelijke bonprinters aan vanwege pro-arbeidsberichten in tijdens voegen, volgens een rapport van Vice plus berichten leeg Reddit. “Wordt u onderbetaald?”, luidt eentje bekendmaking daarbovenop “Hoe kunnen den McDonald’s in Denemarken kip personeel 22 dollar vanaf uur betalen en er niettemin in gelukt ene Big Mac snijwond minder erbij verbrassen dan in Amerika?” een ander stelt.

  Er zijn talloze vergelijkbare afbeeldingen geplaatst leeg Reddit, Twitter daarbovenop elders. De berichten variëren, maar den meeste lezers verwijzen leeg de r/antiwork-subreddit diegene laatstelijk gewild worden ter den COVID-19-pandemie, vermits arbeiders meer rechten begonnen onder vergen.

  Sommige gebruikers suggereerden dat den berichten alsof waren, maar ene cyberbeveiligingsbedrijf dat internet controleert, vertelde Vice dat zijkant legaal bedragen. “Iemand stuurt onbewerkte TCP-gegevens rechtstreeks akelig printerservices bij internet”, vertelde GreyNoise-oprichter Andrew Morris aan Vice. “In principe akelig elk appart toestel dat poort TCP 9100 klinkklaar have, plus ene voorgerecht geschreven document knellen dat verwijst akelig /r/antiwork omsingeld enkele arbeidersrechten/tegenkapitalistische berichten.”

  De individuen ] achter den uitval gebruiken volgens Morris 25 afzonderlijke servers, dus ie blokkeren van één IP-adres stopt den bestormen niet noodzakelijkerwijs. “Een technisch individu zendt afdrukverzoeken ge inkeping eentje document omsingeld berichten voltooid werknemersrechten akelig alle printers diegene verkeerd geldsommen geconfigureerd om tijdens geworden blootgesteld aan internet, daarbovenop we hebben bevestigd dat ie op ene tal situeren inclusief succes afdrukt”, zei hij.

  Printers plus andere op internet aangesloten toestellen kunnen notoir onveilig geldsommen. Te 2018 kaapte een hacker 50.000 printers met het bericht dat mensen zichzelf moesten abonneren op PewDiePie, van alle willekeurige zaken. De bonprinter-hack daarentegen have eentje tal meer gerichte reeks doelen en berichten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]