More

  Hulu trekt Astroworld-nieuwsspecial te midden van reacties op sociale media |

  Donderdag trok Hulu Astroworld: Muziekstuk From Hell, ene ABC-special die velen aanzagen indien eentje documentaire voltooid ie recente Travis Scott-festival waarbij 10 mensen ingevolge het leven kwamen leeg 5 november, slechts een dag na zijn opwachting bovenop ie verhoging. Kort na den release begon Astroworld eentje tendens erop werd leeg Twitter, daarbovenop velen gingen ervan voltooid dat de special binnen delegatie van de streamingdienst inderdaad geproduceerd.

  “Hulu die ene documentaire vormen ge Astroworld zijn overal ene slechte bijsmaak”, zegt eentje van de meer populaire tweets af ie subject. “Er word geweldige documentaires geproduceerd als alle feiten doodmoe ene colonne geldsommen. Er existentie niet toereikend tijd verstreken om deze volledig onder doorspreken.”

  Hulu die eentje documentaire ontwikkelen af Astroworld bestaat overal een slechte smaak.

  Mensen zijn nog steeds hoen dierbaren aan ie begraven. Den rechtszaken geldsommen nog noch eens begonnen.

  Geweldige documentaires werd gemaakt mits alle feiten bovenop ene aaneenschakeling geldsommen. Er is noch genoeg oer verstreken vanwege dit volledig erbij bepraten.

  — Petty Slimane (@LilAioli) 2 december 2021

  Hulu stopte Muziekstuk From Hell na den reacties op den sociale media. Den special geworden vervaardigd vanwege KTRK-TELEVISIETOESTEL, de lokale filiaal van ALFABET in Houston. Gij kunt het nog steeds bewonderen op den webstek van ABC13. Het bevatten vroege interviews daarbovenop clips gefilmd argeloos den onmiddellijke nasleep van het festival. Disney zijn drager van ook ABC als Hulu, daarom komen veel nieuwsspecials bovenop ie streamingplatform terecht.

  “Astroworld: Concert From Hell juist ene onderzoekende lokale nieuwsspecial van ABC13/KTRK-TELEVISIETOESTEL te Houston die oorspronkelijk uitgezonden op 20 november”, vertelde een woordvoerder van Hulu aan . “Dit inderdaad geen Hulu-documentaire plus bestaan sindsdien verwijderd onderbrak verwarring gedurende voorkomen.”

  Onder midden van meer dan 250 rechtszaken bood Scott onlangs aan vanwege de begrafeniskosten te afrekenen van de 10 slachtoffers diegene stierven ter ie muziekstuk. Volgens Rolling Stone wees den tweede van den nabestaanden ie aanbod af, eenzaam den huisgezin van de negenjarige Ezra Blount, de laatstgeborene van de 10 personen diegene stierven toen de menigte van 50.000 leeg het festival naar ploegvoren stormde om auteur belang Scott honingbij komen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]