More

  Google stelt de terugkeer van zijn werknemers opnieuw uit |

  Google-werknemers te de VS paardenhoeven op 10 januari noch meer leeg bureau te werking. Volgens CNBC vertelde Chris Rackow, vice-voorzitter van bedrijfsbeveiliging, werklui te een e-mail dat Google zal bewakers wegens den situatie opnieuw onder beoordelen en over erbij zoeken wanneer het beschut is doorheen totdat het nieuwe jaar achterspeler onder ronddraaien naar ene hierbinnen-office-omlijning. De techgigant ja authentiek van plattegrond voort een ​​bastaard werkweek te implementeren diegene bovenop 18 oktober zullen par, voor het worden teruggeschoven akelig januari volgend klas. Hoewel schenkkan ie allen zweven van elk van zijn kantoren.

  Rackow legde de gedachtegang van ie handelsbedrijf niet overheen te bedragen e-mail, daarbovenop hij noemde voorts niet den verrassend ontdekte Omicron COVID-19-variant. Er zijn veel onzekerheid kogelrond Omicron daarbovenop experts onderzoeken nog steeds of het meer overdraagbaar bestaat dan eerdere varianten en of ie huis partner bestaat tegen de huidige vaccins. Wat hij doch akelig verluidt zei, existentie dat Google specifieke kantoren zou duurt ​​vanwege onder raadsbesluiten wanneer het beschermd bestaat doorheen weer akelig bureaumeubel erop gaan. Ie handel zullen Local Incident Response Teams maakt ingevolge hoen onder assisteren bij het beoordelen van risiconiveaus, doch ie komt tijdens neer dat Google-medewerkers voorstelbaar noch allemaal tegelijk ene bastaard werkplekschema hoeven ter monitoren.

  Ondanks het nietigverklaring van de streefdatum van 10 januari, moedigt Google werklui nog steeds aan ingevolge bovenop schrijftafel ter werking “wanneer den omstandigheden het vergunnen, door opnieuw persoonlijk contact tijdens produceren ingesloten collega’s en ingevolge het spiergeheugen achterspeler te krijgen van ie regelmatiger hierbinnen een geldsommen) .” Google heeft ofschoon 90 percent van geldsommen kantoren in de VS heropend daarbovenop 40 procent van bedragen werknemers binnen het veld zijn hoewel binnenshuis. Sukkel bedragen internationale locaties betreffen, have ie handel evenals den terugkeer van werklui naar persoonlijk arbeid te Europa langzamer, den Midden-Oosten en Afrika.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]