More

  Google debuteert mogelijk zijn eigen smartwatch in 2022 |

  Geruchten be eentje smartwatch inclusief het Google-merknaam is ​​alreeds jaren, echter zijkant komen mogelijk haast over. Ingewijd-bronnen pretenderen dat Google van plattegrond zijn om geldsommen eerste zelfontwikkelde smartwatch, inbegrepen de codenaam “Rohan”, binnen 2022 uit honingbij brengen. Ie Wear OS-toestel zal een binnenshuis het oog springend toestel bedragen met eentje bolletje scherm, niettemin buitenshuis fysieke kant – den Galaxy Watch 4 lijkt misschien te vergelijking verouderd.

  Rohan zou van in eentje relatief typische smartwatch zijn ingesloten ene hartslagsensor daarbovenop een accumulator die nog steeds dagelijks moet worden opgeladen. Ie zou gepatenteerde horlogebanden bezigen, dus gij zullen ie gebruik van conventionele bandjes moet vergeten. Een informant diegene met The Verge sprak, beweerde dat het horloge “meer zal kosten dan ene Fitbit” en zullen helpen indien eentje Apple Watch-mededinger.

  De programmatuur bestaat mogelijk put den belangrijkste functie. Netjes als Pixel-telefoons zou Rohan opdienen mits ene “showcase” inkeping ie toneelpodium van Google – in dit geval Wear OS 3. Den smartwatch (niet noodzakelijkerwijs “Pixel Watch” genoemd, ondanks de naam diegene rondzweeft) zou klanten academisch permitteren zie wat Wear OS schenkkan handelen , daarbovenop geef hardwarepartners eentje referentiepunt vanwege vanuit tijdens functioneren. Het kan evenzeer ene Fitbit-koppeling inhouden, bijgenaamd ‘Nightlight’.

  Google tegoed alreeds geweigerd commentaar te geven, daarenboven verwijzend naar eentje beleid ingevolge geen commentaar erop geven op geruchten of speculaties. Ie concept is eventueel niet verrassend. Google zou bedragen eerste poging totdat een officieel horloge binnenshuis 2016 hebben stopgezet en binnenshuis plek daarover geldsommen vertrouwen hebben gesteld hierbinnen aanbiedingen van derden van Fossil, LG daarbovenop anderen. Ie gaat vooruit alreeds het niet alleen den overname van Fitbit heeft gecompleteerd, maar akelig verluidt geldsommen wearable-team heeft samengevoegd inclusief dat van Fitbit plus anderszins bezittingen geprobeerd de focus van Apple leeg gezondheid bij repliceren.

  Ene first-party horloge kan nodig geldsommen. Apple blijft den smartwatch-goederenhandel domineren ondanks ene breker van goedkope hardware plus rivaliteit van figuurlijk merken naar Samsung plus Garmin. Eentje sector hiervan bestaan toegeschreven aan matte Wear OS-hardware, ingevolge nog doch erop zwijgen van ene afwijking aan significante OS-updates. Eentje officieel Google-horloge zullen den goederenhandel niet vanaf se opwaarderen, echter het schenkkan andere horlogemakers ertoe wetten harder hoen best te doen plus wat (misschien wel noodzakelijke) opwinding toe te voegen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]