More

  FTC klaagt aan om NVIDIA’s aankoop van ARM | . te blokkeren

  NVIDIA’s plan ingevolge ARM uit tijdens consumeren, stuitte doodmoe eentje groot struikelblok. Den Federal Trade Commission bezit een rechtszaak aangespannen onderbrak den fusie onder stremmen doorheen de verontrusting dat de deal van $ 40 miljard den rivaliteit snee meerdere technologieën, waaronder datacenters daarbovenop autocomputers, zal “verstikken”. ARM bestaan ene “kritieke input” die den concurrentie tussen NVIDIA en rivalen bevordert, zei de FTC, en eentje amalgamatie zal NVIDIA eentje methode doneren om diegene uitdagers tijdens “ondermijnen”.

  De FTC goed tevens ongerust dat NVIDIA toegang zullen krijgen leeg gevoelige info van ARM-licentiehouders. De samensmelting zullen de prikkel inkeping ARM kunnen inkrimpen voort technologie gedurende maakt diegene te campagne zullen kunnen bedragen omsingeld de zakelijke doelen van NVIDIA, voegde functionarissen eraan toe. Het administratieve proces moeten doodmoe 9 augustus 2022 opstarten.

  Ie onderneming leek noch gehinderd. NVIDIA karakteriseerde den rechtszaak mits de “aankomende schrede” te ie FTC-procedure plus herhaalde bedragen drijfveren ten gunste van den buy-out. Volgens NVIDIA zou de overname den productplannen van ARM “versnellen”, meer rivaliteit stimuleren daarbovenop doch het open licentiemodel van den chiparchitectuurontwerper afschermen. U kunt den volledige getuigenis hieronder uitlezen.

  Ondanks den claims bestaan een FTC-rechtszaak eentje vitaal kwestie snijwondje NVIDIA. Den Makelaarsprovisie spant dusdanig rechtszaken aan wanneer zijkant van visie zijn dat een onderneming de wet overtreedt – concessies geldsommen mogelijk noch toereikend. Ie komt alsook nadat den Europese Makelaarsprovisie binnen oktober ene onderzoek akelig de acquisitie have ingesteld. NVIDIA wordt geconfronteerd omsingeld vragen van grote regelgevers diegene manifest doodmoe hoen hoede bedragen snijwondje de overname, plus diegene instanties zou de ingaan wellicht noch accepteren.

  Zoals ie er hoewel uitziet, zijn den concurrentie van NVIDIA vermoedelijk noch opgewekt. Qualcomm maakte akelig verluidt beklacht anti de ARM-overeenkomst binnenshuis den communicatie inbegrepen den FTC (ter andere) onderbrak de vrees dat NVIDIA zullen weigeren om ontwerpen binnenshuis mandaat bij geeft. En als zwaargewichten indien Apple, MediaTek daarbovenop Samsung tevens onzelfstandig zijn van ARM, valt via betwijfelen of den rest van den handel geestdriftig zullen geldsommen. Leeg bedragen minst zou de auditie de sluiting van den vakbond waarschijnlijk uitsterven totdat verstreken ie oorspronkelijke doelwit van NVIDIA snee 2022.

  Ondertussen we dit aankomende pas binnenshuis ie FTC-procedure reageren, zou wij blijven werken vanwege aan onder uitstallen dat dit transactie ten goede zullen komen. den industrie daarbovenop ie bevorderen van rivaliteit. NVIDIA zal investeren hierbinnen Arm’s R&D, zijn roadmaps versnellen plus geldsommen aanbod uitbreiden bovenop fatsoenlijkheid die de concurrentie oppeppen, meer kansen creëren snijwond alle Arm-licentiehouders plus ie Arm-ecosysteem uitbreiden. NVIDIA schaakstukverplaatsing zich binnen door ie klinkklaar licentiemodel van Arm tijdens terughouden daarbovenop ervoor gedurende zorgen dat bedragen IP beschikbaar bestaat boterham alle geïnteresseerde licentiehouders, ook huidige indien toekomstige.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]