More

  Facebook stond advertenties toe die antivaccinatieberichten promootten |

  Facebook vertellen dat het hoog optreedt tegen antivaccinatieberichten, doch ie bezittingen pas meerdere antivaccinatieadvertenties op geldsommen webpagina toegestaan, zo meldt CNN. Eén advertentie vergeleek den uitrol van vaccins omsingeld de Holocaust, en eentje andere promootte T-shirts ingesloten de aankondiging “Ik kom authentiek be Amerika, maar ik woon nu in 1941, Duitsland.”

  Den advertenties werden verricht voort handelsbedrijven , waaronder een genaamd “Ride the wave” die $ 280.000 eigendom besteed gewichtigheid Facebook’s vader, Meta. Een ander bedrijf inclusief de naam “Next Level Goods” heeft volgens ie rapport $ 500.000 uitgegeven aan advertenties voor artikelen zoals antivaccin-T-shirts.

  Facebook, reeds gedurende moederbedrijf Meta, heeft laatst gezworen claims onder lichten dat COVID- 19 vaccins kunnen gedurende meer nageslacht beschadigen. Ie vertellen honingdrank dat het meer dan 20 miljoen stukjes capaciteit bezitting verwijderd mits fragment van zijn campagne tegen verkeerde informatie binnenshuis een doorlopend partnerschap omsingeld de CDC, de WHO en andere gezondheidsautoriteiten.

  Meta vertellen dat den advertenties die ie COVID-regelgeving vergelijken inclusief nazi-Duitsers of de vaccins toxine noemen, binnen strijd zijn omsingeld ie beleid inzake verkeerde informatie. Zijde konden er maar nog steeds door glibberen, deels overmits ie niet alle advertenties handmatig beoordeelt, vertelde examinator Laura Edelson aan CNN. Het heeft voorts ene zwakkere moderatiebenadering van commerciële pagina’s in metafoor inbegrepen die binnen zwachteling omsingeld politieke campagnes, voegde zij eraan toe.

  Facebook staat nu tijdens zware druk sneetje den VS en andere regeringen onderbrak privacy, verkeerde informatie en andere zaken. Ene lieverd aan stukken diegene pas door klokkenluider Frances Haugen werden onthuld, toonde aan dat ie handel zich ervan bewust wasgoed dat schadelijke vermogen de betrokkenheid verhoogde, echter er niet te slaagde ingevolge tegenmaatregelen via verwerken diegene hierbinnen bedragen eigen speuren werden aanbevolen. “Facebook bezittingen keer doodmoe keer toekennen zien dat het baat daarboven veiligheid verkiest”, vertellen kantkloswerk.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]