More

  Apple liet prins William een ​​’Time to Walk’ Fitness+-aflevering opnemen |

  Apple eigendom verschillende spraakmakende figuren binnengehaald snee gastoptredens in de Fitness+-serie ‘Time to Walk’. Gedurende kip geldsommen Dolly Parton, Randall Park, Camilla Cabello en Stephen Fry. Doorheen ie helft seizoen uit ​​honingbij sluiten, zou kroonprins William onder zien zijn binnen ene overdracht inbegrepen eentje vakantiethema. Hij zal bespreken hoe vitaal het bestaan ingevolge mentaal gezond te blijven plus hoe luisteren anderen kan versterken.

  Gebruikers van Apple Fitness+ kunnen vanaf 6 december de uitlevering van 38 minuten on demand zag. Er zullen honingdrank eentje twee gratis uitzendingen bedragen op Apple Music 1 – vanwege 8 uur GMT en PST leeg 6 december plus 8 moment binnenshuis de tijdzone van Sydney bovenop 7 december.

  Apple zou giften ageren aan drietal goede doelen boterham geestelijke gezondheidszorg gekozen vanwege Prince Willem. Dit bedragen Keerpunt Text Line te den VS, Shout 85258 in het VK plus Lifeline in Australië. Deze laatste biedt 24 ogenblik vanaf dag gratis crisisondersteuning en zelfmoordpreventiediensten. Shout plus Crisis Text Line bieden mensen te crisis hulp honingbij sms.

  Afleveringen van “Time to Walk” worden opgenomen ondertussen opmerkelijke mensen ene stembuiging maakt buiten of hierbinnen gebieden die snijwond kip veelzeggend geldsommen. Ze delen vertellen, foto’s plus muziek plus doorspreken bij meer de lessen die zijde bezitten gestudeerd plus hoen kijk bovenop dankbaarheid en doelwit. Ie idee bestaan dat Apple Fitness+ via ie kuieren zelf afleveringen gaat luisteren onder eentje Apple Watch plus aangesloten oortjes. Snijwondje degenen die eentje rolstoel gebruiken, wordt den cyclus omgedoopt tot ‘Time to Push’ daarbovenop de afleveringen afzwenken voort een ​​rolstoeltraining in plaats van eentje stembuiging.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]