More

  Adidas’s eerste uitstapje naar de metaverse zal waarschijnlijk NFT’s omvatten |

  Nike is noch ie enige sportkledingmerk dat zich bezighoudt omsingeld metaverses. Adidas tegoed eentje metaverse geplaagd artikelen mensen op “be het hoofdeinde geziene locaties omsingeld bijgewerkte ronddwalen” hoen “meest originele ideeën” kunnen delen plus anders kip individualisme kunnen permissie schijnen. Het handelsbedrijf zijn cryptisch uit schlemiel dit inhoudt, doch NFT’s kunnen een prominente pennendoosje performen.

  Adidas bestaat penis worden van de Bored Ape Yacht Club, ene verzameling Bored Ape NFT’s op de Ethereum-blockchain, inclusief eentje inherent ingang, den “rebelse optimist” aap Indigo Herz (hierboven afgebeeld). Dit bestaat ene “teken van schlemiel komen gaat”, vertellen ie merknaam, gedurende wijzend dat NFT’s metaverse gebruikers een kans zouden geeft vanwege eentje ​​percentage van watje zijkant bezitten geproduceerd te bezitten. Het nering moedigt gebruikers aan wegens den app Confirmed onder benutten door ‘meer bij ontdekken’ plus neemt mede e-mailregistraties aan.

  Een dusdanig stap bestaat niet verfrissend. Het geeft Adidas de kans onderbrak stuntman technische trends tegelijkertijd aan honingbij inrekenen plus natuurlijk de daaropvolgende publiciteit onder volgen. Het schenkkan het etiket doch alsook assisteren bedragen adviseur- daarbovenop kunstambities over erop breiden akelig het digitale rijk. Jij zal kunnen zag dat andere merken deze voorbeeld volgen, minimaal indien den metaverses van Adidas en Nike relatief geslaagd blijken via zijn.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]