More

  Zes staatspenningmeesters willen dat Activision Blizzard de giftige cultuur op de werkplek aanpakt |

  Argeloos research van den staats- daarbovenop federale regelgevers, werd Activision Blizzard plus zijn CEO Bobby Kotick ofschoon geconfronteerd ingesloten druk voltooid onverwachte hoek. Volgens Axios hebben staatspenningmeesters af Californië, Massachusetts, Illinois, Oregon, Delaware plus Nevada onlangs aansluiting opgenomen met den advies van bestuur van ie concern onderbrak zijn “reactie doodmoe den uitdagingen en blootstelling aan investeringsrisico’s waarmee Activision worden geconfronteerd” onder doorspreken. Hierbinnen een geschreven gedateerd op 23 november, vertelt de groep den raadgeving van bestuur dat ie ene “geheugenis om onder stemmen tegenstrijdig den herverkiezing van zittende bestuurders” zullen “beschouwen”.

  Die oproep geworden doodmoe 17 november gedaan wegens ene collecte van activistische aandeelhouders bekend mits Strategic Organizing Center Investment Group. SOC, dat circa 0,6 procent van de Activision-aandelen bezit, bezitting Kotick geëist ingevolge overheen tijdens schrijden daarbovenop dat stuntman van den langstzittende politici, Brian Kelly en Robert Morgado, buitenkant op 31 december ingesloten spaarpotje gaan.

  “Wij denken dat het moet er ingrijpende wendingen te het nering werd aangebracht’, vertelde Michael Frerichs, penningmeester van de staat Illinois, aan Axios. “We zijn ongerust dat den huidige CEO en bestuursleden noch den vaardigheden, noch de opinie bezitten ingevolge deze ingrijpende veranderingen ingevolge honingbij voeren die nodig geldsommen om hen cultuur onder transformeren, door het vertrouwen belang werklieden plus aandeelhouders daarbovenop hen vrouwen onder repareren.”

  Totdat dat moment, de dag voordat The Wall Street Journal bedragen geweldige rapport af Activision daarbovenop CEO Bobby Kotick publiceerde, watergang het onderneming leeg $ 70,43. Bovenop den dag dat het rechtschapene arbeidsbureau van Californië het concern aanklaagde, ja zijn aandeel $ 91,88 herbergier. Doodmoe het seconde van epistel van deze wetsartikel worden ie verhandeld bovenop ongeveer $ 58,44.

  Den menigte tegoed gevraagd ingevolge snijwondje 20 december ene ontmoeting honingbij bezitten inbegrepen ie bestuur van Activision. Wij hebben aansluiting opgenomen omsingeld Activision snee commentaar.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]