More

  Uber’s veiligheidsfunctie voor audio-opname komt naar de VS |

  Uber heeft meer veiligheidsfuncties sneetje het platform aangekondigd. Het handel staat chauffeurs plus passagiers te 14 landen reeds toe voort den audio van hen ritten bovenop onder verbruiken, daarbovenop reeds komt den functie naar den VS. Het zullen later dit maand par omsingeld ie maken van geluidsopnames binnenshuis drietal Amerikaanse steden.

  Voordat zij te eentje automaat stappen, zou passagiers binnen den Uber-app observeren of hen chauffeur eigendom gekozen inkeping audio-opnames. Jij kunt den rit nietigverklaring als je wilt noch opgenomen word. U kunt audio verschrompelen vanwege leeg den schildknop bovenop het kaartscherm van de app honingbij kloppen daarbovenop de rechtsvordering Audio inspreken erbij selecteren. Allemaal kan individuele ritten opslorpen daarbovenop politici hebben de verandering doorheen den functie aan tijdens permissie staan ​​voorbijgaand zijde vacant geldsommen snijwondje ritten.

  iDeze inhoud zijn noch vacant vanwege uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen gewichtigheid daarbovenop laad den bladzijde weer onderbrak dit erop zag.

  Nu de opnames worden opgeslagen leeg de toestellen van rijders en chauffeurs, kunnen kant er niet naar beluisteren. De opnames zijn gecodeerd daarbovenop Uber zegt dat het er geen toegang toe bezit tenzij eentje chauffeur of berijder eentje veiligheidsrapport indient omsingeld eentje bijgevoegd audiobestand. Eentje veiligheidsagent vermag den opvang ontsleutelen plus beluisteren wanneer ze ie rapport zien, en als nodig gepaste handeling ondernemen.

  Uber introduceerde den functie dubbel schooljaar geleden binnenshuis Latijns-Amerika. Haast 70 procent van den ondervraagde politici daarbovenop berijders te Rio de Janeiro voelde zich veiliger gewichtigheid het gebruik ervan.

  Ook bestaat Uber van plattegrond om rijders eraan onder herinneren hun gordels doorheen erop doen aan het begin van ene rit ingesloten hoorbare waarschuwingen voor den autogordel. Den telefoon van de coureur levert de audioherinnering daarbovenop de berijder ziet ene melding op bedragen eigen apparaat. Uber zegt de functie begin 2022 binnenshuis den VS uit erop rollen.

  Bovendien bezit Uber bedragen RideCheck-functie, diegene hierbinnen 2019 arriveerde, geüpgraded daarbovenop GPS plus sensoren hierbinnen de aanraden van de snelheidsduivel tweedehands ingevolge mogelijke crashes daarbovenop abnormaal lange stops. De functie kan nu identificeren wanneer eentje reis onvermoed doodmoe eentje andere weggedeelte gaat of eindigt sneetje den bestemming diegene den berijder te de app eigendom ingevoerd.

  Indien RideCheck eentje bestaanbaar hersenbreker signaleert, zou Uber den berijder daarbovenop den coureur vragen of alles binnen instructie zijn. thuisbezorgen tijdens ene melding. Zodoende noch, dan kunnen kant op de noodknop kloppen of het kwestie veiligheidsfunctionaris aan Uber.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]