More

  Sony’s $ 9.000-drone voor zijn Alpha-camera’s is beschikbaar voor pre-order |

  Een paar maanden later dan oorspronkelijk gepland, bezittingen Sony pre-orders geopend voor zijn eerste drone sneetje professionals. Ie nering zegt dat den Airpeak S1 den minste drone existentie diegene een full-size, spiegelloze Alpha-camera ondersteunt.

  Het debuutmodel te den Airpeak-schreef werkt omsingeld verschillende Sony-camera’s, waaronder de Alpha 1, Alpha 7S-cyclus, Alpha 7R-colonne plus Alpha 9-aaneenschakeling. Het onderneming zegt dat de S1 beschikt overheen gepatenteerde technologie diegene soepele bewegingen bovenop hoge gangpad ondersteunt plus eentje stabiele windweerstand biedt om cinematografen plus fotografen honingbij assisteren hoogwaardige beelden daarbovenop foto’s vanuit de zuurstof vast te storten.

  Sony beweert dat de S1 totdat 22 minuten au naturale vermag fladderen, daarbovenop tot 12 minuten inbegrepen eentje zwaar laadvermogen, zoals den Alpha 7S III ingesloten eentje FE 24mm F1.4 GM-contactlens. De drone bezittingen eentje ijl van iets minder dan 90 km/u.

  Den Airpeak Flight-app sneetje iOS biedt realtime statusinformatie en updates voltooid de hardware. Inbegrepen de Airpeak Base-webapp kunnen gebruikers moderne, herhaalbare vluchtplannen maken, de drone daarbovenop camera beheren plus problemen uitpluizen. Er bestaan ook eentje dubbele bedieningsmodus, waarbij één persoon de drone vermag beheren plus eentje ander de camera plus gimbal. Beide gebruikers kunnen zien sukkel de camera vastlegt.

  Den Airpeak S1 wordt aanleveren omsingeld twee sets propellers, duo oplaadbare batterijen daarbovenop een controller. Sony bezit $ 1.000 van den eerder aangekondigde eerbewijs geschoren – de drone kost al ene nog steeds oogverblindende $ 9.000. Den S1 zou op 24 december moeten worden afzenden, dus het kan een beetje tijdens laat bereiken wegens een ​​buitengewoon goedgeefs vakantiegeschenk tijdens geldsommen.

  Er bestaan een optionele cloudservice genaamd Airpeak En die toegevoegd warenhuis, verbeterde geofencing-tools plus vluchtlogboek biedt importeren daarbovenop exporteren. Ie kost omstreeks $ 300 snijwondje 12 maanden.

  <

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]