More

  Qualcomm maakt 5nm ARM-chipsets voor Windows-laptops |

  Qualcomm breidt bedragen assortiment ARM-gebaseerde chips voor Windows daarbovenop Chromebook overheen ingesloten den platforms Snapdragon 8cx Gen 3 plus 7c+ Gen 3. Daarnaast streeft het concern ernaar draagbare gaming-apparaten van elektriciteit honingbij voorspellen inbegrepen Snapdragon G3x Gen 1-chipsets.

  Snapdragon 8cx Gen 3, dat voortbouwt leeg de Gen 2 van vorig jaar, bestaat volgens Qualcomm ie eerste 5nm computer-verhoging. ontwierp het omsingeld ultradunne daarbovenop ventilatorloze laptops in het gedachten. Het zegt dat de overstap naar ene 5nm-procesknooppunt en andere optimalisaties verbeterde Kryo CPU-resultaten voorstelbaar maakten, ondertussen ie stroomverbruik gelijksoortig inderdaad ingesloten Gen 2-chipsets. Het handelsbedrijf beweert dat den chipsets tot 85 percent betere gevolgen zal geleverd hierbinnen metafoor inclusief de vorige generatie daarbovenop tot 60 procent betere resultaten per watt dan x86-chips.

  Gemeenschappelijk met 5G en WiFi 6/6E-connectiviteit, biedt den platform zou ene batterijlevensduur van meerdere dagen, verbeterde camera- daarbovenop audiofuncties en chip-to-cloud-bewaking bieden. Systemen ingesloten 8cx Gen 3-chipsets kunnen profiteren van “29+ TOPS van AI-versnelling”, wat volgens Qualcomm drietal keer zo goed bestaan indien “ie toonaangevende competitieve verhoging”. Den AI-versnelling vermag taken zoals gezichtsdetectie daarbovenop achtergrondonscherpte belang bemoedigen versnellen.

  Je kunt games spelen in Full HD met maximaal 120 fps, plus Qualcomm beweert dat ie toneelpodium zijn geoptimaliseerd wegens mensen tot 50 procent langer honingbij inwilligen optreden “dan inschatten concurrerende platforms”. Qualcomm Snapdragon 7c+ Gen 3-chipset.Qualcomm

  Schlemiel betreft Snapdragon 7c+ Gen 3, dat toneelpodium bovenop instapniveau is ontworpen inkeping plus boterham Chrome vorige mensenleven. Het ondersteunt eveneens 5G, zowel sub-6 als mmWave, dankzij den opname van het Snapdragon X53 5G Modem-RF-structuur. Jij kunt tevens ondersteuning inkeping Wi-Fi 6 plus 6E vooruitzien. Qualcomm zegt dat ie 6nm 7c Gen 3-verhoging totdat 40 percent verbeterde CPU-prestaties en echter liefst 35 percent verbeterde grafische resultaten zou geleverd ten opzichte van de vorige generatie chipsets.

  ARM-gebaseerde Windows-machines zijn niet precies ingesteld de bol te brand, daarbovenop het valt nog onder bezien of Qualcomm ie Windows bovenop Snapdragon-verhoging kan assisteren den hoek doorheen honingbij afzwenken met zijn nieuwste, krachtigere opties.

  Ie zegt dat het Snapdragon G3x Gen 1-gamingplatform gamestreaming van consoles en laptop, cloud-gamingservices en Android-games plus -apps zullen opbeuren. De Adreno GPU kan volgens het bedrijf games draaien met 144 fps en 10-bit HDR, terwijl het FastConnect 6900-rangschikking 5G mmWave en sub-6 en WiFi 6/6E-connectiviteit biedt.

  Doorheen bij rieken inclusief ie platform, werkte Razer tezamen inbegrepen Qualcomm aan eentje handheld gaming-ontwikkelingskit diegene per vandaag beschikbaar existentie snijwond ontwikkelaars erop de webstek van Razer. Het toestel existentie voorzien van eentje 120hz, 6,65-inch OLED-display omsingeld 10-bit HDR-hulp, vierweg-speakers plus ene ingebouwde controller. Het toestel vermag zelfs word tweedehands voor livestreams ingesloten audio- plus videofeeds van toneelspelers, aldaar het een 1080p 60 fps-camera daarbovenop dubbele microfoons have.

  Mochten Snapdragon-aangedreven handhelds bovenop de handel komen, dan zullen ze dat mee zijn. wedijveren ingesloten mensen als de Nintendo Switch, Steam Deck, smartphones en tablets. Ie bestaat een competitieve sector, nochtans bron ene die snel groeit, dus er zijn mogelijk plek snijwond toestellen inbegrepen Qualcomm-chipsets voort een ​​niche ter veroveren.

  dims? image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comQualcomm

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]