More

  Microsoft onthult een zelfstandige versie van Teams voor kleine bedrijven |

  Microsoft tegoed Teams Essentials onthuld, eentje versie van Teams gestructureerd op nietig bedrijven. Ie zijn ene doodmoe zich rechtop product dat zich nestelt tussen het kosteloos Teams-abonnement plus den bevrijden die bij ene Microsoft 365-seizoenkaart waarnemen.

  Teams Essentials kost $ 4 per gebruiker per maand. Ie omvatten onbeperkte groepsbijeenkomsten van maximaal 30 ogenblik en maximaal 300 deelnemers, vergelijken inclusief een tijdslimiet van 60 minuten en een maximum van 100 deelnemers op ie gratis abonnement. Gebruikers krijgen evenals 10 GB cloudopslag – twee keer zoveel mits die op de kosteloos klein – daarbovenop integratie inclusief Outlook plus (straks) Google-agenda’s.

  Andere banen van den kosteloos gering geldsommen inclusief, naar toegang totdat Office webapps, chats ingesloten collega’s daarbovenop klanten, computerbestanden porties, polls plus groepsprojecten. Vergaderingen, chats, opbeuren daarbovenop computerbestanden geldsommen allen versleuteld. Gebruikers kunnen uitnodigingen sneetje besprekingen oprichten naar iemand die geen Teams-account tegoed – zijde hebben enig ie e-mailadres van die persoon nodig. Virtuele achtergronden inkeping gesprekken, de Gemeenschappelijk-modus (diegene deelnemers binnenshuis dezelfde virtuele mogelijkheid weergeeft) plus live ondertiteling geldsommen tevens beschikbaar.

  Ie existentie iets minder vlucht dan Microsoft 365 Business Basic, dat $ 5 per maand per gebruiker kost (opstijgend totdat $ 6 te maart), maar den besparingen kunnen oplopen. De vrijmaken van dat plattegrond inhouden transcripties van vergaderingen, realtime vertalingen, mobiele versies van Office-apps en 1 TB cloudopslag per persoon.

  Teams Essentials is leverbaar belang de cloudpartners van Microsoft of rechtstreeks belang ie onderneming.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]