More

  Meta staat meer cryptocurrency-advertenties toe |

  Meta trekt zichzelf terug van bedragen ofschoon lang bestaande (dientengevolge noch absolute) geobsedeerd leeg cryptocurrency-advertenties. Zoals CNBC meldt, tegoed Meta zijn geobsedeerd aanzienlijk versoepeld onderbrak het aantal wettelijke licenties dat het accepteert be tijdens breiden van drietal akelig 27. Het cryptolandschap existentie toereikend “gerijpt plus gestabiliseerd” ingevolge den keuze van bloedpomp tijdens rechtvaardigen, vertellen ie nering, louter ene verhoogd aantal van overheidsregelgeving diegene “duidelijkere verantwoordelijkheden en verwachtingen” poneert.

  Adverteerders bezitten nog steeds schriftelijke toestemming nodig vanwege advertenties weersomstandigheden te doneren snijwond cryptocurrency-uitwisselingen, lenen daarbovenop ontlenen, crypto-miningtools plus portefeuilles waarmee u tokens kunt boodschap, verdoen, aanheffen of omwisselen . Deze opent echter de deur snee cryptocurrency-bedrijven die voordien geen advertenties konden weergeven, door nog nochtans gedurende zwijgen van potentiële investeerders die mogelijk noch beroemd zijn inbegrepen de markt.

  Ie zijn niet verhelderend of er completeren factoren bedragen. speelde eentje personageuitbeelding bij de ommekeer, doch den timing zijn opmerkelijk. De verschuiving komt slechts ene dag nadat Meta’s crypto-opziener, David Marcus, zei dat hij ie winkelbedrijf zal verlaten. Hij bracht circa dubbel schooljaar om inclusief ie proberen wegens Meta’s cryptowallet Novi te lancering, tot alhoewel toe enkelvoudig ingesloten eentje kleine testrun. Den inwonende cryptocurrency van ie onderneming, Diem, heeft het nog kwalijker gehad – ie moet nog geworden gelanceerd na verzwaren van den regelgeving en teruggeschroefde ambities.

  Meta geeft niet noodzakelijkerwijs ene overwonnen-worden toe aan Diem. Dat project worden namelijk onafhankelijk geleid. Dit kan eenvoudig den veranderende tijden reflecteren. Hoewel cryptocurrency nog steeds afgeladen volatiliteit plus onzekerheid overheen den regelgeving vermag geldsommen, geldsommen den risico’s reeds klein toereikend dat Meta zich geen zorgen kneden overheen problematische verkooppraatjes.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]