More

  Facebook dwingt gebruikers die het risico lopen te worden gehackt om tweefactorauthenticatie mogelijk te maken |

  Facebook bezittingen fasen ondernomen wegens ervoor tijdens zorgen dat gebruikers die het meeste risico adviseren honingbij werd gehackt, hoen account niet verliezen aan kwaadwillenden. Het sociale nipt bezit zijn Protect-planning bijgewerkt, dat is ontworpen om mensenrechtenactivisten, politici, journalisten daarbovenop andere risicogebruikers reserve beveiligingsfuncties bij bieden. Binnen een persgesprek met verslaggevers heeft Facebook aangekondigd dat ie gebruikers diegene eindje uitmaken van ie planning gaat verplichten vanwege tweefactorauthenticatie binnen honingbij schakelen.

  Den website zou den komende maanden over de hele globe par omsingeld ie implementeren van de nieuwe instructie — inkeping leden te den VS zou den criterium ergens midden tot eind februari van capaciteit werd. Facebook legde uit dat ie eraan werkte onderbrak den registratie plus het gebruik van two-element doodmoe geldsommen webstek “zodoende soepel bestaanbaar ter vervaardiging snee dit groepen mensen voort ene betere gebruikerservaring en bijstandsuitkering erbij bieden”. Ie gaf toe dat ie enige tijd vermag duren voor alle gebruikers aan de nieuwe orde kunnen financieren, aangezien noch allemaal actief gebruik maakt van zijn platform. Echter Facebook en het moederbedrijf toeschijnen tevreden tijdens bedragen ingesloten watje kant bij de vroege tests hadden gezien.

  Meta’s opperhoofd van ie beveiligingsbeleid, Nathaniel Gleicher, vertellen:

  “Tot ofschoon toe gaat het echt intact, intact goed, wij aanschouwen dat ruim 90% van den mensen ingesloten bestseller deze verplichte periode inschakelt.”

  Facebook testte Protect snijwond ie eerst binnenshuis 2018 daarbovenop bood het aan Amerikaanse politici aan vooraf aan den Amerikaanse verkiezingen van 2020. Ie breidde den verspreidingsgebied van ie programma uit daarbovenop stelde ie daarna rechttoe snee meer gebruikers – te mijn geval was mijn account buitengesloten tot ik ie activeerde. De webstek liggen reeds op schema ingevolge ie planning tegenstrijdig ie einde van ie schooljaar hierbinnen meer dan 50 landen beschikbaar onder maken, waaronder den VS plus India, artikelen de meeste gebruikers zijn gezeten.

  Gleicher vertellen dat meer dan 1,5 miljoen gebruikers tot ofschoon toe aangemeld sneetje het programma en 950.000 hadden alreeds 2FA ingeschakeld. Hij vertellen eveneens dat 2FA eentje onderbenutte functie leeg het podium existentie, omsingeld enkel 4 percent van den maandelijkse gebruikers van de website die ie tweedehands. Evenwel geldsommen er geen plannen door mensen ongeacht ie Protect-programma bij verplichten voort het in erop schakelen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]