More

  Digitale autosleutels arriveren op Pixel 6 en Samsung Galaxy S21 |

  Google heeft een hele reeks emanciperen en updates snijwond Android 12 onthuld. Vanaf vandaag existentie de digitale autosleutelfunctie diegene werd aangekondigd leeg Google I/O te mei beschikbaar bovenop Pixel 6, Pixel 6 Voor en Samsung Galaxy S21 voor compatibele BMW voertuigen hierbinnen overdenken landen. U kunt uw aanraden gebruiken ingevolge den deuren honingbij vergrendelen daarbovenop ontgrendelen daarbovenop ingevolge den motor te starten. De functie komt waarschijnlijk later akelig andere voertuigen — Google have ingesloten andere, noch dichterbij genoemde autofabrikanten gewerkt aan ondersteuning snijwond digitale autosleutels.

  Er is reeds ene rechtsvordering wegens Android Wagen moeiteloos honingbij openmaken wanneer u uw apparaat aansluit bovenop eentje compatibele auto. Daarenboven zou het startscherm eentje ​​altijd-aan-afspeelknop hebben, opdat je jij favoriete muziek inclusief een enkele tik kunt stichten.

  Slimme antwoordopties (diegene binnen de komende maanden zal verschijnen) bieden meer netheid om onder beantwoorden op sms-berichten bij ie autorijden. Je kunt aankloppen onderbrak via antwoorden of een gewendraken boodschap vervaardigen inclusief behulp van de Google Hulpbetoon. Binnenkort komt er evenzeer een snellere manier door naar muziek onder afzoeken binnen gij communicatiemiddelen-apps. Tik normaal doodmoe den zoekknop daarbovenop zeg de naam van gij favoriete artiest of getal.

  Andere mediagerichte opties komen akelig ie startscherm van Android 12 exterieur. Eentje YouTube Music-widget inhouden bijvoorbeeld afspeelknoppen en onlangs afgespeelde nummers. Volgende waterig worden er nog duo andere widgets uitgerold. One for Google Play Books biedt toegang tot jij bibliotheek inbegrepen reserveren en schenkkan gij helpen belang tijdens liefkozen voorwerpen jij bent binnen audioboeken.

  Eentje widget snee mensen plus huisdieren van Google Foto’s biedt ene gemakkelijke wijze voort uw dierbaren akelig het startscherm tijdens brengen. Selecteer ene twee gezichten daarbovenop een kader, plus uw stamhuis, vrienden en huisdieren kunnen een prominente ruimte bezetten bovenop ie startscherm.

  Elders binnenshuis Google Foto’s ziet u Herinneringen hierbinnen het fotoraster. Het bestaat eentje samengestelde selectie van foto’s daarbovenop video’s van feestdagen plus evenementen naar verjaardagen en charter-uitreikingen, die worden weergegeven te de vorm van ene novelle. Exclusief ie hernoemen, personaliseren daarbovenop corrigeren, heb gij de mogelijkheid wegens herinneringen van ie raster te lichten.

  Google brengt Family Bell van smarthome-producten akelig mobiele apparaten. U kunt de functie instellen door u en uw gezin bij vermanen inbegrepen aanbellen en meldingen wanneer het tijd bestaat door overpeinzen handjeklap erop handelen, naar het ophalen van broed van school of doodmoe een fatsoenlijk ogenblik akelig bloemperk gaan. Gezinsleden kunnen zoveel aanbellen klaarmaken of aankunnen indien ze moeten leeg kip eigen apparaten ingevolge bovenop schema onder blijven. Google zou mede tijdmeten introduceren, waaronder klokken inbegrepen eentje kerstthema, zoals vrijwilligerswerk boterham een lokaal doelwit of den boom water doneren.

  In Gboard’s Emoji Kitchen aanschouwen jij nog duizenden emoji-mashups. Zijkant bedragen per heden beschikbaar boterham Gboard Beta-gebruikers plus binnen de komende inweken snijwond iedereen.

  Indien hekkensluiter, echter daarom noch minder bepalend, have Google nog een Android-beveiligingsmaatregel aangekondigd. Om uw privacy te beschermen, schakelt uw toestel vanzelf runtime-volmachten be (waardoor apps toegang kunnen krijgen totdat gegevens of acties boterham u kunnen doet) hierbinnen apps die u ofschoon ene tijdje niet hebt gebruikt. U kunt deze volmachten weer scherpen binnenshuis den app of de apparaatinstellingen. De functie zou hierbinnen eerste autoriteit beschikbaar zijn bovenop Android 12. Per aankomende maand zijn Google van grondplan ie over bij wentelen naar toestellen omsingeld Google Play-kerkdiensten met Android 6.0 of hoger.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]