More

  De elektrische piano van Rhodos is terug met een flink prijskaartje |

  Argeloos maanden van plagen bestaan de legendarische Rhodes-piano back, met de Rhodes Music Group diegene leeg woensdag pre-orders opent snee ie nieuwe MK8-mannequin. Ie kost een oogverblindende $ 9.450. En dat is nog nochtans den eerbewijs van het basismodel. Wens je den molenrad transparante koepel? Dat existentie $ 575 reserve. Wat denken je van eentje walnootbodem? Voeg nog eens $ 1.095 toe.

  Bekijk dit bekendmaking doodmoe Instagram

  Ene boodschap meegevoeld vanwege Rhodes® (@rhodes.klavier)

  Inclusief alle mogelijke reserve’s kun jij vooruitzien dat je $ 12.640 betaalt voor een single MK8. Dat is aantal als gij bedenkt dat je ene vintage Rhodes kunt vind boterham enkel $ 2.500, daarbovenop zij zijn nog steeds zeer gevierd.

  Indien den eerbewijs van den MK8 je niet afschrikt, raden wij jij aan doorheen erop orderen een zodoende snel indien gij kunt. Ingesloten elk inclusief de hand geassembleerd in den fabriek van het onderneming hierbinnen Leeds, Engeland, tegemoetzien Rhodes in 2022 onderbeen ongeveer 500 MK8-eenheden tijdens maken. Je kunt ene ruimte te den colonne claimen doorheen er een fulltime voor gedurende liquideren of ene aanbetaling van 20 procent onder ageren. Den levering van het prototype met enkel voorversterker begint te ie eerste kwartaal van 2022, en ie effectenpaneel opvolgen nog snijwond de helft tweede van het schooljaar.

  Ie bestaan moeilijk bij overschatten hoe fundamenteel de Rhodes-piano existentie geweest voor den geschiedenis van de hedendaagse populaire naslag. Ie was cruciaal voor de evolutie van jazz daarbovenop rock-‘n-roll te de jaren ’60, omsingeld Kieth Jarrett plus Ray Manzarek voetgewricht enkele van de muzikanten die ie muziekinstrument gebruikten door ongelooflijke melodieën ter creëren. Meer recentelijk heeft ie zijn tegenwoordigheid gevoeld binnen nummers van Nils Frahm daarbovenop Thom Yorke. Plus nu heeft ie den waarschijnlijkheid om ene ​​nieuwe generatie muzikanten ter ingeven.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]