More

  CVS Pharmacy biedt nu audioreceptlabels aan in de VS |

  Argeloos een test te 2020 waarbij 1.700 locaties binnenshuis den VS betrokken waarden, breidt CVS de beschikbaarheid van bedragen Spookbeelden Rx-audioreceptlabels ge akelig alle 10.000 van bedragen landelijke apotheken. Den toegankelijkheidsfunctie existentie vacant onder den CVS Pharmacy-app. Het tweedehands uw aanprijzen ingevolge Rx-flessen ter scannen diegene geldsommen toerusten omsingeld speciale RFID-prijskaartjes waarmee ie apparaat het etiket, ge eventuele gebruiksaanwijzing met plakband totdat doseringshoeveelheden, hardop schenkkan lezen te het Engels of Spaans.

  U moet zich inschrijven te den engageren mits u wilt dat CVS Spoken Rx-labels doodmoe uw recepten plaatst. U kunt deze telefonisch doen of subjectief doodmoe eentje van den locaties. Hierbinnen het hekkensluiter geval zegt ie nering dat zijn apothekers patiënten kunnen assisteren ingevolge ervoor erop zorgen dat hun CVS-app is ingesteld snee de service. Sneetje degenen die geen smartphone hebben, biedt CVS een kosteloos stand-alone luidsprekerapparaat aan. Patiënten kunnen ook vragen vanwege flesjes op recept diegene bedragen voorspellen van braillelabels of etiketten ingesloten grote letters.

  “Dit bestaat eentje positieve stap die ervoor zorgt dat recepten diegene binnenshuis CVS-winkels zijn ingevuld dezelfde dag nog toegankelijk zijn”, zegt Eric Bridges, doend directeur van den American Council of the Blind, diegene CVS hielp bij ie beschaven van den functie. “Schaduwbeelden Rx zorgt snee eentje hoger niveau van privacy, veiligheid plus onafhankelijkheid snee blinde en slechtziende klanten.”

  Helaas, indien jij krijgt uw recepten van meer dan één apotheekketen, werkt de CVS-app vermits niet eveneens. Matt Blanchette, een communicatiemanager gewichtigheid het handel, vertelde dat The Verge Spookbeelden Rx uitsluitend audioreceptlabels van CVS Pharmacy schenkkan aflezen. Ie nering bezittingen nu geen plannen ingevolge den gepatenteerde functie ter permitteren werking inclusief prijskaartjes van andere merken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]