More

  Congres ondervraagt ​​Facebook-klokkenluider over mogelijke hervormingen van sectie 230 |

  Frances Haugen, de voormalige Facebook-medewerker diegene klokkenluider werd, getuigde boterham de tweede keer te minder dan dubbel maanden binnen ie Sessie. Binnenshuis een gesprek omsingeld den subcommissie Energie en Handel van het Huis drong Haugen er nogmaals bij het Bijeenkomst bovenop aan aktie te ondernemen ingevolge Facebook te schorriemorrie gedurende beminnen.

  In contrast tot de laatste hoorzitting van het Samenkomst, waarin kant senatoren informeerde af het inwonende onderzoek van Facebook, terdege den hoorzitting van woensdag bedoeld gericht bovenop mogelijke hervormingen van socialemediaplatforms. Specifiek, Ministerie 230 van de Communications Decency Act, den wet van 1996 diegene online platforms beschermt anti verantwoordelijkheid sneetje den acties van hun gebruikers.

  “Den aandacht van deze commissie daarbovenop den daad van deze sessie geldsommen van cruciaal gewichtigheid”, zei kant onder haar gleuf articulatie. Niettemin kant vertelde ie Samanscholing evenzo dat zij oplettend moesten zijn ingesloten ie afwisselen van den verhaal, aangezien dit onbedoelde pandbrieven schenkkan bezitten.

  “Ondertussen u overweegt doorheen afdeling 230 gedurende veranderen, kloek ik u aan doorheen overigens erop gaan met uw kijkers rechttoe boterham den effecten van hervormingen”, aldus Haugen. “Het samenkomst bezit den afgelopen jaren carve-outs ingesteld snee bestuursregio 230. Ik heldhaftig u aan wegens ingesloten mensenrechtenadvocaten erbij praten diegene kunnen assisteren context honingbij bieden voltooid hoe de hekkensluiter hervorming van 230 dramatische resultaten had inkeping den veiligheid van enkele van de uiterst kwetsbare mensen te onze paring, maar soms zijn tweedehands snee ie oorspronkelijke mikpunt.”< /p>

  Pennsylvania Rep. Michael Doyle begon den hoorzitting inbegrepen ie erkennen van het gewichtigheid van Gedeelte 230, maar vertellen dat den interpretatie van den orde door den rechtbanken zullen moeten afwisselen. “Snijwond alle begrijpelijkheid, tak 230 existentie van cruciaal belang snee ie adverteren van een levendig daarbovenop gratis internet”, vertellen hij. “Maar ik ben ie ooit inbegrepen degenen diegene suggereren dat den rechtbanken ie erop ver hebben autoriseren afdwalen.”

  Maar onder de hoorzitting wasgoed er weinig discussie overheen specifieke veranderingen of mogelijke wetgeving diegene 230 zal veranderen. Veel leden van ie Congres herhaalde de noodzaak van tweeledige aktie, niettemin er oningewijde weinig overeenstemming onder bedragen be welke acties kantkloswerk moesten ondernemen. Doyle merkte binnenshuis bedragen openingsverklaring leeg dat leden van den makelaarsprovisie viertal wetsvoorstellen bezitten verbeeld die wijzigingen zouden verraden binnenshuis Eenheid 230, waaronder eentje diegene den dekking zullen beperken voor bedrijven diegene “kwaadaardige” algoritmen gebruikten.

  Nochtans die vier wetsvoorstellen ronddwalen dat wel. haast besproken onder de kwartet moment durende hoorzitting, diegene opnieuw uitliep leeg andere kwesties. Veel Republikeinse leden binnenshuis de commissie kozen ervoor onderbrak zich honingbij bijeenbrengen doodmoe ‘censuur’ daarbovenop hoen overtuiging dat platforms zoals Facebook bevooroordeeld tegen hun zijn. Haugen wierp contra dat Facebook wendingen zou kunnen doorvoeren diegene het verhoging veiliger zullen maken, exclusief de politieke overtuigingen van ene gebruiker.

  “We bezitten heden tal oer uitgegeven aan ie praten voltooid censuur … watje we moet doen bestaan ie platform vervaardiging veiliger om productkeuzes’, vertellen Haugen, die beschreef hoe het bijsluiten van “wrijving” aan het weer porties van capaciteit de distributie van verkeerde info zal kunnen verminderen. “We bezitten oplossingen zoals wrijving nodig ingevolge het podium sneetje iedereen beschut erop vervaardiging, zelfs mits gij geen Engels spreekt.”

  Leeg eentje gegeven oogwenk onkundige Jim Steyer, CEO van Common Sense Media, gefrustreerd gedurende raken. “Ik zou tegen deze commissie moeten zeggen: u praat hier reeds jaren voltooid, nochtans u hebt niets gedaan”, zei hij. ‘Laat mij eentje drama wetgeving zag dat jij hebt aangenomen. 230 hervorming zou hevig bepalend zijn om kinderen en tieners leeg platforms zoals Instagram honingbij blinderen en hoen gehouden plus verantwoordelijk onder vrijen. Echter jij moeten als commissie honingdrank privacy-, antitrust- plus ontwerphervormingen doorvoeren.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]