More

  Apple’s MagSafe-batterijpakket is 24 procent korting bij Amazon |

  Voor degenen die onderweg gemakkelijk draadloos moeten opladen, bestaan het MagSafe-batterijpakket van Apple eentje goede voorkeur als gij eentje van den nieuwste iPhones hebt. Echter natuurlijk, keurig indien de meeste andere Apple-accessoires, bestaat den accumulator honingbij grootte van eentje handpalm hardloopwedstrijd, inbegrepen een prijs van $ 99. Echter Amazon bezitting het pakje boterham den laagste prijs die we het hoewel hebben gezien – onderbeen $ 75, of 24 percent korting bovenop den normale eerbewijs. Deze bestaan een goede gelegenheid om ie ter inrekenen als je alreeds eentje tijdje leeg zoek bent akelig je inherent iPhone, of mits jij eentje kousenvuller nodig hebt inkeping eentje iPhone-gebruiker in je leven.

  Boodschap MagSafe-batterijpakket belang Amazon – $ 75

  Naar alle MagSafe-accessoires is deze batterijpakket ontworpen door doodmoe de achterzijde van uw iPhone erop verklappen daarbovenop begint het moeiteloos omsingeld ie opladen van de handset zodra dit zijn bevestigd. Hij past zelfs beleefd op den achterkant van de iPhone 13 mini, dus jij kunt gij lopen via het par nog steeds gemakkelijk inbegrepen één hand bezigen. Indien u de accu aansluit ondertussen u uw iPhone oplaadt, krijgt u maximaal 15 W aan stroom en kunt u nog sneller opladen als u uw Lightning-kabel koppelt inclusief ene adapter van meer dan 20 W. Ook kun je ie opladen van je telefoon daarbovenop de batterij bijhouden leeg ie vergrendelscherm van je iPhone.

  Het bestaat behoorlijk uitnodigend (en vaak handig) doorheen voor Apple’s inherent accessoires onder gaan, maar jij kunt vaak vinden vergelijkbare, meer betaalbare opties elders. Alhoewel het tal MagSafe-compatibele gadgets groeit, zijn er nog steeds niettemin een paar batterijpakketten vervaardigd wegens gerenommeerde merken. Muuranker maakt stuntman magnetische powerpacks van 5.000 mAh, eentje vaandel en een nieuwer MagGo-prototype met eentje ingebouwd, opvouwbare standaard, zodat gij gij iPhone kunt bemoedigen te het opladen. Belkin vormen evenzeer een 10.000 mAh-accumulator die werkt indien een magnetische oplader en een draagbare powerbank. Wij bezitten nog geen van dit alternatieven getest, doch ook Anker als Belkin bezitten eentje goede staat van engageren als het gaat doorheen mobiele accessoires – daarbovenop, alle drietal de batterijpakketten zijn leverbaar tussen $ 50 daarbovenop $ 60 vanaf drama, waardoor kant nog betere opties geldsommen sneetje mensen ingesloten krappe budgetten.

  Krijg den nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen onderbrak naar onze homepage ingesloten deals erop gaan daarbovenop @Deals honingbij volgen bovenop Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]