More

  Apple’s App Store Awards 2021 benadrukken ‘verbinding’ |

  Vorig schooljaar richtte Apple zichzelf voor bedragen App Store Awards doodmoe het quarantaineleven. Inkeping 2021 oplawaai het dat concept doorheen ingesloten eentje focus doodmoe ‘verbinding’ mits den tendens van het schooljaar – hierbinnen feite gesjacher diegene ons samenbrachten, alsook alreeds hebben wij nog steeds onder produceren inbegrepen ene wereldwijde pandemie. Die trendprijs geworden uitgereikt aan vijf apps, waaronder kennis namen mits Bumble en Among Us!. Nochtans de nichewinnaars bedragen nog interessanter: er is EatOkra, ene app waarmee jij restaurants binnen neger handen kunt vinden; Canva, waarmee allen professionele ontwerpen kan fabriceren; en Peanut, een maatschappelijk televisiekanaal gericht bovenop ie combineren van eega’s onderbrak houvast te opsporen erop belangrijke levensgebeurtenissen.

  Jij zullen vermoedelijk tevens verrast bedragen ingevolge enkele van de winnaars snijwondje den belangrijkste categorieën van Apple: den Apple TELEVISIE-app van het schooljaar ja den boksstreamingdienst Dazn, iets voorwerpen ik fair genoemd nog nimmer van heb gehoord. De Apple TELEVISIETOESTEL-game van het jaar, Space Marshals 3, kwam honingdrank schijnbaar over ie niets. Doch de sterke beoordelingsscores boterham beiden apps fabriceren verhelderend dat gebruikers er echt van genot.

  Nu den App Store Awards binnenshuis hoge mate een marketingoefening zijn, bestaan het mee eentje handige methode om enkele van de lieve apps onder den voetlicht ter brengen. gebruikers hebben denkbaar gemist. (Daarbovenop ik weten veilig dat ontwikkelaars de herkenning waarderen plus ie aluminium App Store-pictogram dat kant leeg hen schappen kunnen afspelen.) LumaFusion, den lieve iPad-app van ie schooljaar, kneden complexe videobewerking omsingeld meerdere treinen gemakkelijk inclusief gij vingers. En Carrot Weather, de beste Apple Watch-app, ziet eruit indien een daadwerkelijk unieke wijzerplaat.

  html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]