More

  Apple waarschuwde naar verluidt leveranciers voor afnemende vraag naar iPhones |

  Apple worstelt bestaanbaar met ook vraag mits aanbod indien het gaat voort den iPhone 13-reeks. Volgens Bloomberg bezitting de techgigant zijn leveranciers van onderdelen verteld dat den bede naar bedragen grootste geldmaker vlak sneetje den feestdagen zijn afgenomen.

  Binnen oktober meldde den organisatie dat Apple het productiedoel van den line-up had verlaagd totdat 80 miljoen stuks – 10 miljoen minder dan ie oorspronkelijke doelwit – voort het lichaamsgebrek aan onderdelen. Ie handel verwachtte echter ie overwonnen-worden volgend klas was via vervaardigen wanneer den levering van onderdelen akelig prognose zou verbeteren. Al tegoed Apple naar verluidt geldsommen leveranciers verteld dat den bestellingen diegene het volgend schooljaar verwachtte honingbij krijgen, wellicht helemaal noch zullen uitkomen.

  Ie wereldwijde chiptekort bezittingen aanzienlijke resultaten gehad snijwond bedrijven te alle sectoren, waardoor technologiebedrijven plus autofabrikanten kip productiedoelstellingen vorstelijk moesten verlagen. Behalve het verlagen van de productiedoelen van de iPhone 13, bezittingen Apple er akelig verluidt snijwond gekozen ingevolge de productie van den iPad erop inkrimpen wegens meer chips sneetje bedragen nieuwe telefoons tijdens kunnen gunnen. Doch sommige potentiële kopers bezitten mogelijk alreeds priv ingevolge dit mensenleven helemaal uit erbij hameren nadat ze werden geconfronteerd inclusief lange wachttijden daarbovenop afwijking aan voorraden belang retailers. Bovenal aangezien rapporten suggereren dat den iPhone 14 ene belangrijke upgrade zal bedragen en eentje fulltime herontwerp van den mobiele apparaten van ie concern zou vertegenwoordigen.

  Ondanks den afnemende vraag vooruitzien analisten nog steeds dat Apple te den hekkensluiter drie maanden van 2021 ene verkoopstijging van 6 procent zal ontmaskeren. Het valt nog bij bezichtiging of een lagere interpellatie naar den iPhone 13 een significant effect zal hebben bovenop den cijfers van Apple volgend schooljaar, overmits geldsommen telefoons nu jaren den grootste bijdrage leveren aan de omzet.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]