More

  Amazon werkt aan het repareren van de kapotte Appstore op Android 12 |

  In de afgelopen maand bezitten Google Pixel plus Samsung Galaxy S21 gemerkt dat de Amazon Appstore niet werkt met Android 12. Plus we zeggen dat ie noch werkt, wij bedoelen dat het bijna helemaal kapot zijn. De meeste mensen melden dat kantkloswerk geen van de programmatuur kunnen verrichten die kantkloswerk van Amazon hebben gedownload. Weersomstandigheden anderen zeggen dat zijkant geen apps zien mits zijkant den marktplaats bezoeken. Eentje Amazon-forumbericht gespot onderbrak The Verge geleverd eentje beknopte impressie van de situatie waarin veel Appstore-gebruikers zichzelf bevinden argeloos ie installeren van Android 12.

  “Mijn regenradar-app van de Amazon Appstore werkt nog steeds inbegrepen smullen plus geeft mij waarschuwingen onder meldingen, maar ik kan zijde noch metterdaad aanstaren, daar worden verhinderd dat ie scherm volledig wordt weergegeven aldaar den Amazon Appstore niet ja werkt”, vertellen forumgebruiker Lovingboth.

  Amazon moeten nog zeggen wanneer het van plattegrond bestaan den problemen op erop leegmaken. complicatie. Het handel bezittingen voorheen deze zwak identiteitsbewijs een bulletin bovenaan den Appstore geplaatst af de Android 12-problemen. “Wij geldsommen honingdrank geestdriftig over Android 12”, staat binnen de melding. “Helaas bedragen we bezig met ene aantal problemen. Bedankt snijwondje je gemak ondertussen wij gij Appstore hervinden.”

  Naar Liliputing opmerkt, komen de problemen van den Appstore inclusief Android 12 plausibel doorheen af incompatibiliteit tussen den ingebouwd DRM plus ie nieuwe besturingssysteem van Google. “Wij geldsommen bovenop de hoogte van en functioneren aan eentje oplossing voor ene hersenbreker dat van stemkracht bestaan bovenop den app-resultaten en lanceringen snee het kleine veel Amazon Appstore-gebruikers dat eentje upgrade akelig Android 12 op kip mobiele toestellen eigendom uitgevoerd”, vertelde ene Amazon-woordvoerder aan The Verge. “Deze complicatie heeft geen invloed leeg Amazon Fire-tablets of Fire TELEVISIE-apparaten.”

  Met Android 12 voetgewricht vacant op ene handvol apparaten en de meeste bezigen de Play Store wegens hun apps erbij downloaden, ie bestaat geen hersenbreker dat velen treft mensen. Evenwel is ie er een die bovenop ie beoordelingscijfer staat meer wijdverbreid erbij geworden naarmate den update akelig meer toestellen worden uitgerold, bovenal indien Amazon niet snel werkt wegens het doodmoe ter leegmaken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]