More

  Alexa kan je nu vertellen of je wasmachine stopt of het water loopt |

  Onlangs heeft Amazon een functie geïntroduceerd waarmee Alexa overwegen soorten klanken kan horen, genaamd Custom Sound Detection. Ofschoon voegt ie twee nieuwe specifieke Alexa-geluidsdetectoren toe snijwondje “vlot water” plus “piepen van apparaten” die kunnen werd gebruikt wegens routines of herinneringen binnen gedurende beweren. Het bezit mede een tal andere nieuwe functies uitgerold snee affaires als het bijvullen van recepten, ultrasone bewegingsdetectie plus meer.

  Ie wasgoed reeds denkbaar door Alexa diegene dubbel specifieke klanken erop permitteren identificeren, maar om de nieuwe update hoef je ie noch ter trainen. Omsingeld de nieuwe emanciperen kun gij de Alexa-app bezigen door ene ​​melding bij oprichten wanneer de wasmachine piept om aan erbij geeft dat je inderdaad klaar bestaan. Ie kan u er ook aan herinneren ingevolge de gootsteen voltooid gedurende zetten mits iemand vanaf ongeluk ie water laat lopen.

  Binnen dezelfde schreef omvat de update den introductie van ultrasone bewegingsdetectie snijwond routines bovenop geselecteerde Weerklank-toestellen. Erop ie evenement hierbinnen september zei Amazon dat er een functie zal komen doodmoe de kwart generatie Weerklank- daarbovenop Echo Dot-toestellen, ontworpen onderbrak eentje ​​”onhoorbare ultrasone breker” ter toepassen onderbrak via detecteren of er mensen te een kamer zijn. Omsingeld de nieuwe routines kun gij Alexa toepassen door bijvoorbeeld afnemen aan erbij doen wanneer er gebaar worden gedetecteerd binnenshuis den buurt van ie toestel, of de thermostaat erbij verlagen als er geen voortbeweging wordt gedetecteerd.

  Een andere nieuwe functie poneert Amazon Pharmacy-klanten binnenshuis staat doorheen Alexa erop vragen voort recepten bij erbij bijschenken en proactieve updates erop krijgen wanneer ze word afgeleverd. “Gij kunt Alexa voorts vragen ingevolge Amazon Pharmacy te aanbellen ingevolge contact tijdens leggen inbegrepen ene klantenservicemedewerker van Amazon Pharmacy diegene vragen schenkkan antwoorden voltooid onderwerpen indien receptstatus, account, facturering en mee info uit heelkunde en bijwerkingen”, vertellen Amazon.

  Andere nieuwe functies bedragen honingbij meer ‘voorkeursonderwijs’ waarmee jij Alexa kunt aanleren welk eten of welke sport jij leuk vindt, eetsuggestie (“Alexa, wat moet ik eten?”), een TikTok-video-launcher, gespreksmodus (” Alexa, neem stukje aan het gesprek”) en handsfree audiogesprekken omsingeld Verizon Number Share. Amazon bezitting alsook aangekondigd dat klanten den Echo Show 15 reeds kunnen pre-thuisbezorgen en doodmoe 9 december kunnen verzenden. De nieuwe vrijmaken werd al uitgerold naar Alexa-toestellen, reeds sommige bestaanbaar regiogebonden geldsommen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]