More

  Xbox-gamers kunnen binnenkort gameplay-clips delen via openbare links |

  Xbox-videogameclips staan ​​op het punt tal gemakkelijker verdeelbaar bij word bij unieke openbare URL’s binnen de mobiele Xbox-app, volgens ene tweet van Larry Hryb (@majornelson) van Microsoft. Diegene links werd mede bijeengebracht hierbinnen een verrassend gedeelte omsingeld “trending content”, opdat u kunt aanstaren schlemiel anderen doen. Den functies geworden nu getest binnenshuis de app plus zal ‘binnenkort’ snijwond alle gebruikers word uitgerold, zei Hryb. 

  Link porties daarbovenop trending content komt straks naar den Xbox mobiele app, opdat gij linkervleugel akelig gij gameclips kunt porties en de piek trending content van andere Xbox-gamers kunt staren.

  Dit worden nu getest te den app en zullen straks werd vacant snijwondje alle gebruikers! pic.twitter.com/5ZzhmvEFvg

  — Larry Hryb ☁ (@majornelson) 30 november 2021

  “Ga inclusief Listig porties akelig de opvang diegene je wilt delen bovenop de Xbox-mobiel app ingevolge een ​​listig ter krijgen en lijm dit vervolgens ergens doorheen ter delen ingesloten jij vrienden, diegene noch paardenhoeven gedurende zijn aangemeld ingevolge gij opvang tijdens zag. We zijn al dit lang gevraagde functie aan ie uittesten”, vertellen Hryb te de thread.

  Volgens afbeeldingen diegene ingevolge Hryb geldsommen meegevoeld, bestaat den trending content-basisbestanddeel ene nieuwe sociale media-achtige webpagina leeg iOS daarbovenop Android-achtige soorten ( bewaker bij) TikTok’s feed — eentje ietsje een tendens den laatste oer. Indien jij erop klikt, geworden hoogtepunten weergegeven artikelen je ingevolge kunt scrollen daarbovenop vervolgens kunt liken, antwoorden plus porties (top). 

  Microsoft biedt nu den ruimte wegens games tijdens delen clips en screenshots honingbij den activiteitenfeed van je profiel, clubs, berichten en sociale media, ook op consoles mits de mobiele app Sony tegoed laatst ook eentje vergelijkbare functie doodmoe de PlayStation 5 onthuld. en Microsoft ontwikkelen ie toegankelijker omsingeld het opzicht sociale communicatiemiddelen. Het handelsbedrijf eigendom de functie getest inclusief ontwikkelaars, echter u zal den functie hierbinnen de nabije toekomst moet bewonderen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]