More

  Virtuele modulaire synth VCV Rack 2 is nu beschikbaar |

  VCV Rack 2 zijn aangekomen, en ie zullen gij kunnen assisteren erachter onder komen of modulaire synthese iets is voorwerpen je aan kunt opstarten voordat jij er eentje fortuin bovenop blaast. Den originele app viel te 2017 daarbovenop geleverd gij toegang tot duizenden virtuele modules waarmee je Eurorack kosteloos kunt proberen. Deze geüpgradede app wordt toeleveren met ene volledig weer ontworpen gebruikersinterface omsingeld ene donkere kamermodus plus eentje veel betere modulebrowser dan zijn voorganger. VCV tegoed een bibliotheek van haastigheid 2.700 modules, en de nieuwe browser evolueren kantkloswerk gemakkelijker bij regelen omsingeld geldsommen categoriefilters daarbovenop den mogelijkheid om den modules diegene je het uiterst tweedehands erbij markeren.

  Terwijl de app aanzien nog steeds gratis is door tijdens toepassen downloaden daarbovenop bezigen, er bestaat nu eentje Professional-versie inbegrepen eentje VST-plug-binnen snijwondje volledige integratie binnenshuis het digitale audiowerkstation van uw variatie. Dat bezegelen dat jij VCV Rack kunt gebruiken in Ableton, Logic of zelfs GarageBand. De Pro-min wordt ook geeft ingesloten professionele hulp – plus de belofte van meer plug-informaten te den toekomst. De betaalde versie van Rack 2 kost $ 99 tot 2022, niettemin jij kunt ie evenzeer gebundeld krijgen ingesloten VCV Drums plus VCV Geluid Stage snijwondje $ 209. Je kunt ofschoon zowel betaalde als gratis VCV Rack 2-versies krijgen per den officiële bladzijde.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]