More

  Verizon en Bang & Olufsen maakten soundbars met ingebouwde Android TV |

  Verizon (ie voormalig moederbedrijf van ) vertrouwt niet eenzaam op eenvoudige mediaspelers ingevolge zijn Stream TELEVISIE-podium bij pushen. De bode bezit de Stream TELEVISIE Soundbar (hieronder weergegeven) en Stream TELEVISIE Soundbar Voor (bovenaan) onthuld, die beiden Android TELEVISIE koppelen met den audio-knowhow van Verschrikt & Olufsen daarbovenop ene tal hoogwaardige vrijmaken diegene bovendien stappen. Zij bevat iedereen Dolby Atmos-surroundgeluid daarbovenop inhoudsgevoelige geluidsveldselectie – ie bestaat normaal eentje probleem van hoeveel B&O-invloed je wilt.

  De poot Stream TELEVISIE Soundbar kost $ 400 ingesloten vijf boxen diegene wegens B&O bedragen “afgestemd” evenals dubbel HDMI-poorten. Pas be leeg de $ 1.000 Soundbar Pro en gij krijgt negen B&O-boxen, ene derde HDMI-poort plus eentje om B&O ontworpen profiel. Alletwee bezitten dezelfde Stream TELEVISIETOESTEL-interface omsingeld vergelijkbare softwarefuncties (louter Chromecast-streaming plus den Google Play Store), dus het hangt heus voltooid van uw prognose daarbovenop ademstoot naar Deense audio.

  Beiden soundbars bedragen dolletjes verkrijgbaar honingbij Verizon vanaf heden (1 december). Ze bezitten erbij vervaardigen met stevige rivaliteit. Naast directe rivalen naar JBL’s Listig Brochure, traceren gij aantal van niet-dientengevolge-aangesloten soundbars zoals den Sonos Arc and Beam of Sony’s HT-A5000. De caf van Verizon geldsommen het uiterst uiteraard mits je alhoewel binnenshuis den zaak van ie onderneming winkelt, noch bij den indruk bent van je onmiddellijk beschikbare alternatieven of gewoon eentje (relatief) goedkope methode wilt wegens B&O-rumoer binnen je zitkamer honingbij krijgen.

  iDeze inhoud bestaat noch beschikbaar vanwege aan uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen gewichtigheid daarbovenop laad de pagina opnieuw wegens dit tijdens staren.

  was tussen juni 2015 plus september 2021 bezitting van Verizon. Ie moederbedrijf van zijn alhoewel Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]