More

  Twitch werkt nu met SharePlay op de iPhone en iPad |

  Twitch have nog eentje functie uitgerold die existentie ontworpen door kijkers schrijfster belang elkaar bij brengen. Den livestreamingservice ondersteunt alhoewel SharePlay doodmoe iPhone plus iPad, dus maximaal 32 mensen kunnen dezelfde stream bewonderen ondertussen ze een FaceTime-gesprek voeren.

  Iedereen die meedoet, moeten inloggen op den Twitch-app ā€” den service bevestigde aan dat elke individu als eentje individuele televisiekijker zal rekenen. Den eerste keer dat jij eentje stream opent ondertussen jij FaceTime gebruikt, zal Twitch gij vragen of je deze boterham jezelf of boterham allen wilt weergeven, en ie onthoudt je verandering. Indien gij ervoor kiest wegens het inclusief allen erop porties, synchroniseert SharePlay de stream bovenop ieders apparaten, zodat zij iedereen gelijktijdig akelig idem ogenblik kijken. De bedieningselementen inkeping weergeven en pauzeren worden evenals leeg verschillende toestellen gesynchroniseerd.

  Wens je Twitch loeren inclusief alhoewel gij vrienden? Dat vermag nu op iPhone- plus iPad-apparaten erop SharePlay! šŸ“±

  Lees alhier meer voltooid ie gemeenschappelijk zien van streams te ene FaceTime-gesprek: https://t.co/PIWwZ3OkpO

  ā€” Twitch-houvast (@TwitchSupport) 30 november 2021

  Allemaal hierbinnen het gesprek vermag allen akelig ene ander Twitch-singel tegenspartelen. Allemaal schenkkan overbrengen ingesloten de chat van den streamer, dit monitoren of zich erop abonneren en Onaardig versturen vanuit zijn eigen account. Je kunt den stream binnen staande of liggende stand staren, echter voorlopig kun jij ene SharePlay-samenkomst hierbinnen den Apple TELEVISIE-app van Twitch noch voortzetten.

  Eentje SharePlay-samanscholing eindigt wanneer den stream existentie gesloten, jij sas ie FaceTime-gesprek of beƫindig SharePlay. Als gij den stream dicht, wordt gij gevraagd of jij deze sneetje jezelf of voor allen wilt beƫindigen. Als je inkeping het hekkensluiter kiest, worden de stream bovenop den toestellen van alle anderen niet heus gesloten, niettemin ie weergeven wordt niet gesynchroniseerd.

  Twitch bestaat een van den grootste streamingplatforms diegene er zijn. Ie is eentje welkome aanvulling leeg de groeiende reeks instituten diegene SharePlay troosten, dat Apple vorige maand binnenshuis iOS 15.1 bezittingen uitgerold. Een stel vrienden bijeenroepen snee eentje FaceTime-heugenis om geweldige speedruns erop bekijken belang Awesome Games Done Quick klinkt als eentje leuke manier wegens tezamen oer vanwege te brengen, zelfs mits je thuis bent.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]