More

  Tesla maakte een ‘Cyberwhistle’ van $ 50 en het is al uitverkocht |

  Naar hij inclusief de Vlammenwerper liet zien, bezit Elon Musk, CEO van Tesla, eentje talent snee het verdoen van rare gadgets diegene vaak weinig gedurende fabriceren hebben omsingeld de hoofdactiviteit van het handel. Ie hekkensluiter berustend zijn een “Cyberwhistle” van $ 50, eentje verzamelfluitje hierbinnen de conditie van Tesla’s Cybertruck, en ie zijn alreeds volgeboekt.

  Blaas de fluit op Tesla!https://t.co/c86hLA0iQK

  — Elon Musk (@elonmusk) 1 december 2021

  50 dollar existentie aantal snijwond ene fluitje, hoewel het ene bekoorlijk fluitje existentie dat bezittingen leeg bedragen minst enige betrekking met Tesla – binnenshuis tegenstelling tot den Boring Co.’s Not a Flamethrower. “Geïnspireerd voort Cybertruck, zijn de limited-edition Cyberwhistle ene premium verzamelobject gemaakt van roestvrij staal van medische kwaliteit met ene gepolijste afwerking. Ie fluitje have een geïntegreerde bevestigingsfunctie voor reserve veelzijdigheid”, stelt de defini.

  Ik kan me voorstellen dat het schlemiel tijd kost om eentje ​​fluitje in den conditie van eentje vrachtwagen te ontwerpen, dus ie existentie vermoedelijk dat Tesla van plattegrond juist het al ene tijdje ter verbrassen als eentje inmiddels product – chic als den $ 1.500 Tesla-branded surfplank. Musk heeft mogelijk de Apple Cloth van $ 19 waargenomen plus voelde ene solide marketinghoek aan. “Verspil je geld niet aan diegene geluidloze Apple Cloth, kopen binnen gelegenheid daarvan onze fluit”, tweette hij.

  Ie lijkt gedurende hebben gewerkt, omdat de Cyberwhistle enkele uren argeloos den opruiming volgeboekt juist. Ie lijkt tijdens dat Tesla het op een gegeven moment zal aangevuld, volgens den Tesla-winkelbeschrijving. Watje betreft de Cybertruck zelf, Tesla zullen meer dan eentje miljoen reserveringen bezitten, nochtans den release werd onderhands uitgesteld tot 2022.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]