More

  Spotify’s 2021 Wrapped is hier om je jaar in muziek te beschrijven |

  Begin december rolt Spotify de Wrapped year-hierbinnen-review af, opdat gebruikers kip favoriete artiesten, nummers daarbovenop podcasts van de afgelopen maanden opnieuw kunnen beleven. Heden introduceert de service den 2021-zending omsingeld enkele bekende functies en een tal nieuwe toevoegingen, die beide zijn gepersonaliseerd inkeping den streaminggewoonten van elke luisteraar. Keurig als voordien krijg je alle informatie over jij topartiesten, genres, liedjes, podcasts en ie totale veel luisterminuten omsingeld den plaats onderbrak die bijzonderheid gedurende delen doodmoe Snapchat, Twitter, Facebook, Instagram plus, snijwondje ie aanvankelijk eens, TikTok.

  Met Wrapped 2021 gebruikt Spotify opnieuw ie format te verhalenstijl dat het vorig jaar onthulde. Het handelsbedrijf blijft deze gepersonaliseerde retrospectieve louter fabriceren sneetje geldsommen mobiele apps bovenop iOS en Android. Alhier ontvang jij reeds je statistieken bijeen omsingeld een veel afspeellijsten diegene den service zou construeren bovenop ondergrond van je maandenlang beluisteren. Deze omvat Your Top Songs 2021 daarbovenop Your Artists Revealed, diegene naast servicebrede lijsten snijwond de Top Tracks plus Top Artiesten van ie klas verschijnen. Spotify eigendom mede afspeellijsten samengesteld inkeping bedragen bibliotheek omsingeld podcasts, waaronder den lieve afleveringen van 2021 en den uitgelezene nieuwe podcasts van 2021, om u ter assisteren ontdekken schlemiel gevierd inderdaad binnenshuis de bodem van episodische capaciteit.

  Spotify Wrapped 2021Spotify bezitting nieuwe banen extra aan de “20,>-autopsie van Spotify

  novelle carrousel. Dit wijst nummers van jij activiteit toe aan openingstitels, eentje trainingsmontage plus dance-off van eentje theoretische speelfilm voor gij muziekgewoonten binnen 2021. Spotify heeft eveneens “Your Audio Aura” reserve, dat kleuren weergeeft doodmoe ondergrond van jij favoriete muziekstemmingen, zoals “zelfverzekerd” plus “vet”. Het verhaalgedeelte bevat voorts ene Two Truths-spel, waarin jij drietal mogelijke feiten onder bewonderen krijgt be artikelen jij ie meest naar hebt geluisterd omsingeld mits doel de leugen eruit erop toeslaan. Ten slotte evolueren het winkelbedrijf gebruik van den Blend-functie die jij rietje vergelijkt met de luisteractiviteit van ene kornuit. Snijwond Wrapped analyseert Blend je jaar van streaming met iemand diegene gij kent wegens leeg overeenkomsten via letten.

  Buiten Wrapped tegoed Spotify honingdrank den populairste artiesten leeg het verhoging snijwond 2021 aangekondigd. Voor ie helft klas doodmoe cyclus nam Bad Bunny universeel de eerste ruimte te, ingesloten meer dan 9,1 miljard streams dit jaar. Olivia Rodrigo’s “rijbewijs” daarbovenop SOUR ronddwalen respectievelijk het wereldwijde topnummer daarbovenop topalbum. En eentje openbaring die niet nu bij schokkend mogen geldsommen: The Joe Rogan Experience, dolletjes snee Spotify, wasgoed de toppodcast, ook wereldwijd als te de VS. Bekijk alhier den volledige lijsten van Spotify snijwondje een volledig overzicht van wat gevierd was te 2021.

  De 2021-editie van Wrapped wordt vandaag uitgerold boterham alle gebruikers binnenshuis den iOS- daarbovenop Android-apps van Spotify.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]