More

  Rusland kan strafrechtelijke vervolging indienen in ISS-druklekincident in 2018 |

  Te 2018 stopten astronauten aan scheepsdek van ie internationale ruimtestation eentje “gehucht” van 2 mm binnenshuis ene Sojoez MS-09-voertuig dat binnenshuis juni van dat jaar bij ie treinstation goed aangemeerd. Al ie druklek nooit eentje onmiddellijke bedreiging vormde boterham degenen aan scheepsdek, veroorzaakte ie eentje bizarre doorgang van zaken waardoor Rusland een onderzoek opende doorheen erachter gedurende komen of ie incident het gevolg terdege van tegenwerking.

  Volgens ene RIA Novosti artikel gespot door Ars Technica, tegoed den Roscosmos-ruimtevaartorganisatie van het land kortelings haar onderzoek van het evenement gecompleteerd en den effecten akelig Russische wetshandhavers gestuurd, waardoor den deur snijwondje hen geworden ontsloten wegens strafrechtelijke vervolging aan honingbij kondigen. Roscosmos eigendom niets officieels gezegd uit den aanleiding van ie druklek, niettemin dat bezit den Russische media er niet van beletten verkeerde informatie honingbij uitzwermen.

  Ie RIA Novosti-wetsartikel verwijst akelig Russische mediaberichten die pretenderen dat het vissersdorp bestaat stammen. geboord vanwege NASA-ruimtevaarder Serena Auñón-Chancellor, eentje bemanningslid van het ISS bovenop ie ogenblik van het incident. Specifiek, volgens ie Russische persbureau TASS, beweerde de Izvestia-krant van ie land dat Aunon-kanselier ie kerkdorp voorstelbaar bezit geboord be een “zucht doorheen terug erop ronddraaien akelig de wereld voort eentje bloedstolsel of een gevecht omsingeld haar aan boord van ie internationale ruimtestation.” Erop aanbeveling naar zijn inherent put, beweert TASS dat “het gehucht binnen gewichtloosheid ja geboord onderbrak een individu die noch vertrouwd juist met het ontwerp van het ruimteschip.”

  Volgens NASA existentie de ruimte dat de astronauten betrokken dolen gewichtigheid ie creëren van ie druklek niet bestaand. Zoals Ars Technica opmerkt, kende NASA den locatie van hoewel bedragen astronauten voordat het gaatje begon plus ie ogenblik waarop ie begon. Geen van de Amerikaanse astronauten aan scheepsdek van het ISS goed op ie seconde van ie incident binnen den buurt van ie Russische compartiment artikelen de Sojoez inderdaad aangemeerd waarna ie ademtocht begon erbij lek. De VS bezitten deze info inbegrepen Rusland gedeeld waarna Roscosmos binnen 2018 met het onderzoek begon.

  “Dit aanvallen zijn schurkachtig plus ontberen enige deugdzaamheid”, vertelde NASA-beheerder Bill Nelson aan den pers. “Ik houvast Serena volledig plus sta achter alreeds onze astronauten.” We bezitten contact opgenomen inclusief NASA sneetje aanvullen info.

  De beschuldigingen komen bovenop eentje oogwenk dat den plakband tussen NASA daarbovenop Roscosmos alhoewel bevrachten is. Op 15 november voerde Rusland ene contra-satellietrakettest af die eentje puinveld creëerde dat astronauten bovenop het ISS dwong beschutting ter afzoeken aan scheepsdek van kip ruimtevaartuig. De VS veroordeelden het procedure daarbovenop beschuldigden het land ervan iedereen aan scheepsdek van ie ISS, exclusief Russische kosmonauten, hierbinnen gevaar honingbij brengen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]