More

  Nothing’s ‘Black Edition’ geeft een modern tintje aan zijn funky Ear 1 oordopjes |

  Eerder dit klas bracht Nothing ene paar betrekkelijk goedkope Ear 1-oordopjes van $ 99 voltooid ingesloten een lief doorzichtig hoesje, draadloos opladen en een behoorlijke geluidskwaliteit. Hoewel heeft het handel (vervaardigd door OnePlus-medeoprichter Carl Pei) de nieuwe Ear 1 “Black Edition” onthuld diegene de transparante behuizing plus ie funky ontwerp behoudt, doch eentje rokerige afbouw daarbovenop nikker matte kleurstelling toevoegt. Niets kondigde mede aan dat de Ear 1 al klimaatneutraal zijn daarbovenop dat ie Bitcoin en andere cryptocurrencies zullen gaan adopteren binnenshuis geselecteerde neerkomen, waaronder den VS.

  Niets onthult een 'zwarte editie' van zijn oor> Edition bezit dezelfde kenmerken als ie oorspronkelijk, naar actieve ruisonderdrukking, ene draadloze oplaadcase plus eentje transparant ontwerp dat teruggrijpt doodmoe gadgets als de iMac af den late jaren ’90. Zijde hebben een driver van 11,6 mm binnenshuis combinatie ingesloten software en hardware van Teenage Engineering, daarbovenop wij ontdekten dat zijde eentje fatsoenlijke, heldere geluidskwaliteit geleverd, bovenal in de middenfrequenties, echter geen ruimtelijke opties hebben. </p>
<p>Niets geworden gelanceerd om Carl Pei nadat hij de branding plus logo’s had overgenomen van Essential, het smartphonebedrijf opgericht ingevolge Andy Rubin. Den Ear 1-oordopjes zijn ie eerste product van het concern, niettemin ie zijn van grondplan om straks” /> </p>
<p>Niets is van plattegrond onderbrak 100 individueel gegraveerde versies van de Ear 1 Black Edition bij verbrassen te eentje speelpop-upwinkel binnen Londen. het origineel. Behalve contant strafbaar accepteert ie bedrijf Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Coin (USDC) en Dogecoin (DOGE). </p></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]