More

  Niantic koopt gameplay-opname-app Lowkey om de sociale ervaring in de game te verbeteren |

  Niantic bezitting een ander onderneming overgenomen wegens onder assisteren gewichtigheid ie uitbouwen van zijn augmented reality-platforms. Het onderneming tegoed aangekondigd dat ie het team achter Lowkey overneemt, ene app waarmee jij eenvoudig gameplay-momenten kunt verschrompelen daarbovenop delen. Al jij elke schermopnametoepassing kunt toepassen – of zelfs de ingebouwde functie van gij lopen – vanwege je games doodmoe bij verwerk, zijn Lowkey ontworpen inkeping casual gamers of mensen diegene geen oer moeten slijten aan het bewerken van kip video’s.

  Den app kan bijvoorbeeld video’s op uw pc vastleggen daarbovenop deze synchroniseren omsingeld uw telefoon, waar u den eenvoudige bewerkingstools kunt benutten doorheen korte clips bij produceren diegene zijn geoptimaliseerd sneetje mobiele impressie. Jij kunt diegene clips honingdrank delen inclusief vrienden hierbinnen de app Snapchat-stijl of publiceren snee openbare beschrijving zoals TikTok. Niantic bezittingen niet onthuld wat ie Lowkey-team precies gaat handelen voor bedragen SLEDE-games daarbovenop -ervaringen, doch ie vertellen dat het “leiderschap van ie team in deze plaats de sociale ervaringen diegene het binnenshuis zijn producten inbouwt, zal versnellen.” Het bedrijf voegde toe: “Wij delen ene gemeenschappelijke visie sneetje ie opbouw van eentje landbewoners kogelrond gedeelde ervaringen en het voorstelbaar fabriceren van nieuwe netheid onderbrak aansluiting erbij vervaardiging daarbovenop erop performen voor onze ontdekkingsreizigers.”

  De schepper van Pokémon Go verkrijging binnen het verleden andere bedrijven doodmoe gedurende bedragen zoektocht ingevolge meer tools plus bevrijden honingbij opbouw voor zijn augmented reality-producten. In 2017 aankoop ie sociale animatie-startup Evertoon door ene ​​maatschappelijk netwerk voor zijn games leeg bij opbouw. Vorig klas verwerving het 3D-mapping-startup 6D.ai om augmented reality leeg planeetschaal tijdens beschaven, plus in augustus nog aankoop het de LiDAR-scanapp Scaniverse door ene ​​3D-toegangsbewijs van den grond bij maakt.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]