More

  Microsoft moet gevallen van seksuele intimidatie bekendmaken na stemming van aandeelhouders |

  De aandeelhouders van Microsoft hebben de techgigant gedwongen een jaarverslag bovenop te stellen waarin wordt beschreven hoe het omgaat inclusief gevallen van seksuele intimidatie binnenshuis het winkelbedrijf. Beleggers hebben bij hoen recente vergadering voor ene voorstel gestemd waarin onderbrak het jaarverslag wordt gevraagd, ondanks den referentie van ie bedrijf om contra honingbij stemmen.

  Volgens The Wall Street Journal bestaat Microsoft van plan bekend ter fabriceren hoe ie beleid inzake seksuele intimidatie en genderdiscriminatie implementeert, zelfs voordat den humeur plaatsvond. Het handelsbedrijf wilde doch geen zelfstandig onderzoek naar bedragen leidinggevenden ontmaskeren, alleen het onderzoek naar Bill Gates. Ene van den belangrijkste gesmeek van ie voorstel bestaat den publicatie van vorsen bovenop directieniveau.

  Argeloos het dagboek dat Bill daarbovenop Melinda Gates gingen scheiden, kwamen er berichten naar zonder waarin de eerste word beschuldigd van twijfelachtig rijrichting. Den evenzo-oprichtster van Microsoft achtervolgde akelig verluidt vrouwen die snijwondje hem werkten bij de techgigant plus den Bill and Melinda Gates Foundation. In 2019 opende den raad van bestuur van Microsoft een research nadat hij ontdekte dat hij pakweg 20 jaar geleden eentje affaire had inclusief een medewerker.

  De grotere doorzichtigheid bolstaand seksuele vreesaanjaging in ie concern werd voorgenomen ingevolge financiële dienstverlener Arjuna Capital. Natasha Lamb, eentje portefeuillemanager gewichtigheid Arjuna, vertellen via den vergadering dat den belegger “ongerust zijn uit Microsoft’s vermeende voortdurende cultuur van seksuele intimidatie doodmoe den werk plus den geschiedenis van niet-nagekomen eerdere toezeggingen vanwege dit op erop afladen.” Arjuna vertellen dat den rapporten over het onderzoek naar de affaire plus ie rijrichting van Gates diegene voordien dit jaar naar buitenshuis kwamen “in twijfeling zwerven of Microsoft eentje cultuur van seksuele intimidatie handhaaft en beschermt, voornamelijk waargenomen den manier waarop Bill Gates rond deze kwestie word beschermd om het bestuur.”

  Ondanks het afraden door boterham het voorstel te stemmen, zullen Microsoft stappen ondernemen om hieraan erbij financieren. Bedrijfsvoorzitter Brad Smith vertellen dat Microsoft een derde partij zou aanzetten ingevolge geldsommen onderzocht erop beoordelen plus zou delen watje diegene beoordelingen inhouden. Hij gaf mee een voorproefje van wat de jaarverslagen zullen bevat: blijkelijk ontving den techgigant 51 klachten van werklui te ie fiscale schooljaar dat eindigde binnen juni, en 47 percent daarvan wasgoed gegrond. Ie jaar daarvoor ontving het 142 klachten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]