More

  Meta’s crypto-chef verlaat het bedrijf |

  David Marcus, de oude Facebook-manager diegene voogdij have gehouden bovenop de bedenkelijk cryptocurrency-plannen van ie bedrijf, sas ie handel. Marcus zou staart 2021 terugtreden bij het winkelbedrijf, grenslijn hij in eentje Facebook-boodschap.

  Den voormalig PayPal-manager kwam voor ie eerst belang Facebook hierbinnen 2014; hij leidde Messenger kwartet jaar voordat hij de postbode verliet wegens den blockchain-tak van Facebook een kickstart erop geven. Sindsdien bezit hij toezicht toerekeningsvatbaar leeg Meta’s lang vertroebelde cryptocurrency-plannen, alsook andere betalingsproducten zoals Facebook Pay.

  “Hoewel er nog zoveel via ageren bestaat op het moment dat we eentje belangrijke mijlpaal arriveren inclusief den lancering van Novi — en ik blijf keurig zodoende gepassioneerd mits immermeer ge den urgentie van afwisseling hierbinnen onze betalings- plus financiële systemen – mijn ondernemers-DNA duwt me nu erbij veel ochtenden achter elkander door ie via blijven negeren, “vertellen Marcus.

  iDeze kracht bestaan dat noch vacant onderbrak uw privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen belang plus laad den pagina opnieuw om dit honingbij bewonderen.

  Marcus have de afgelopen dubbel klas geprobeerd onderbrak Novi, den cryptocurrency-stapel van ie winkelbedrijf, van de aarde gedurende krijgen. Hij kondigde voordien dit jaar een “geringe pilot” van de zak te de Verenigde Staten daarbovenop Guatemala aan. Nochtans de portemonnee werd gelanceerd ongeacht bijstandsuitkering boterham Diem, de cryptocurrency vroeger beroemd indien Libra, die Marcus evenals-oprichter wasgoed. Dat project, dat nu onafhankelijk is van Meta, bestaat veelvuldig vertraagd door terugdringing van regelgevers daarbovenop functionarissen uit den hele wereld. Plus zelfs ie nieuwsjournaal voltooid den experiment van Novi leidde tot onmiddellijke terugdringing van wetgevers diegene er bij het nering op aandrongen de auditie zekering via stortregenen, ook verwijzend naar onthullingen van eentje klokkenluider.

  Binnen bedragen Facebook-boodschap vertellen Marcus dat “de Novi-jaren den meest afvaardiging waarden -gedreven plus intellectueel stimulerende, “ter geldsommen tijd belang ie winkelbedrijf. Hij vertellen dat hij van plattegrond bestaan wat oer sereen erbij nuttigen voordat hij “klimaat iets journaal en spannends gaat opbouwen”.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]