More

  Jack Dorsey nam de grootste problemen van Twitter op zich, maar laat genoeg uitdagingen voor zijn opvolger |

  Argeloos eentje tijdsperiode van zes klas mits CEO (weer), sluis Jack Dorsey Twitter bovenop ene intact andere plek dan waarna hij het in 2015 overnam. Destijds ja noch iedereen hardstochtelijk af den terugkeer van den medeoprichter van ie handelsbedrijf. Hoewel hij aanvankelijk tijdelijk terugkwam, waarden arbeiders en investeerders bezorgd dat dubbele CEO-wentelen – hij inderdaad daarbovenop bestaat nog steeds de CEO van Square – hem ervan zullen reserveren den vele problemen van het nering aan bij pakken.

  “Ie algemene sentiment via Twitter-medewerkers bestaat alreeds beschroomdheid”, limiet The New York Times te 2015 over de verrassende terugkeer van Dorsey. “Velen zijn ongerust af ie verwachting dat den interim-titel van dhr. Dorsey voorgoed wordt, waargenomen bedragen tweedracht zaaiende daarbovenop sporadisch grillige managementstijl plus het waarheid dat hij eerder goed ontslagen en teruggekeerd belang ie onderneming.”

  Destijds , worden ie bedrijf vaak beschreven indien “binnenshuis beroering”. Twitter stroomde vanwege leidinggevenden plus investeerders maakten zichzelf zorgen uit een matige gebruikersgroei. Journalisten daarbovenop andere experts merkten vaak leeg dat Twitter nooit wist hoe hij moest uitslaan wat ie juist of waarom ie ertoe deed. Den eigenlijke service terdege in jaren ternauwernood veranderd. Vreesaanjaging inderdaad wijdverbreid daarbovenop relatief ongecontroleerd.

  Sindsdien bestaat er veel veranderd.

  Ie podium worstelt nog steeds met vreesaanjaging, maar have ene gezamenlijke inspanning aanleveren voort “gezonde gesprekken” aan erop moedigen plus bezitting bedragen regelgeving anti haatzaaiende uitlatingen plus intimidatie royaal opgevoerd.

  Meer pas bezit ie nering eentje aantal ambitieuze maatregelen genomen initiatieven vanwege de kernfuncties ter veranderen daarbovenop nieuwe inkomstenbronnen erop creëren. Enkel reeds te ie afgelopen jaar heeft Twitter nieuwe functies geïntroduceerd snijwondje live audio, groepen plus betalingen. Ie bezittingen doodmoe creators gerichte banen zoals Supergaaf Follows uitgerold daarbovenop eentje nieuwsbriefplatform snijwond longform-kapitaal verworven. Vorige maand introduceerde ie Twitter Blue, ene abonnementsservice gericht doodmoe power users. Het handelsbedrijf bevindt zichzelf mee te de beginfase van BlueSky, ene grondplan vanwege ene ​​gedecentraliseerde banier voor sociale-mediaplatforms te creëren.

  Nochtans aankomend CEO Parag Agrawal zullen behalve alle glimmende nieuwe projecten nog steeds belangrijke uitdagingen erven. Reeds ie concern opmars bezitting geboekt bij het verbeteren van de ‘gezondheid’ van gesprekken, worstelt ie ook inbegrepen de bede voorwerpen de begrenzing moet word getrokken tussen vrije ellips plus razernij, voornamelijk wanneer er politieke figuren bij betrokken geldsommen. Daarbovenop net indien andere platforms had ie handel moeite ingevolge verkeerde informatie hierbinnen tuig gedurende vrijen onder den COVID-19-pandemie plus de presidentsverkiezingen van 2020.

  “Dorsey laat een gemengde inboedel na: ene toneelpodium dat meegaand plus voortvarend bestaat snee snelle communicatie, echter één dat zijn uitgebuit om eentje reeks slechte acteurs, waaronder toenmalig voorzitter Donald Trump, diegene leeg Twitter zijn best deed doorheen den democratie tijdens ondermijnen – tot den mensen van Dorsey er eindelijk toereikend van hadden plus hem den lip snoerden”, zegt Paul Barrett, adjunct-directeur van het NYU Stern Center for Business and Human Rights, die den polarisatie van sociale communicatiemiddelen bezittingen onderzoeken.

  Dat Twitter te Dorsey Trump uiteindelijk voorgoed verbood, bezitting het nering enig niettemin meer een doelwit voor bestuurders gemaakt.

  Ondertussen wetgevers letten doodmoe ie reguleren van algoritmen daarbovenop andere hervormingen, bestaan Twitter begonnen ingesloten ie speuren van algoritmische versteviging plus mogelijke “onopzettelijke nadeel” veroorzaakt doorheen zijn rangschikkingssystemen. Ie zijn hoewel aan den voormalige CTO van het handelsbedrijf ingevolge dat arbeid te richten plus synchroon de zelfbeheersing van wetgevers onder volgen.

  Agrawal zal mede den ambitieuze doelen erven diegene Twitter vroeger dit schooljaar had gesteld: bedragen omzet verdubbelen en geldsommen gebruikersbestand laten floreren tot 315 miljoen dagelijkse actieve gebruikers (mDAU) anti het einde van 2023 (het handelsbedrijf rapporteerde 211 miljoen mDAU hierbinnen zijn uiterst recente winstrapport). Plus er zijn enkele getekend dat hij mogelijk ja gepositioneerd is onderbrak dat ter autoriseren gebeuren. Ondertussen Twitter te Dorsey traag goed inbegrepen het verwerken van beslissingen daarbovenop ie vrijgeven van updates, wasgoed Agrawal ene pleiter van nieuwe vrijmaken zoals Bitcoin-inlichtingen. Hij bewonderen honingdrank Bluesky, het decentralisatieproject.

  Ie onderneming gokt tijdens dat ie afstappen van propaganda plus ie overstappen doodmoe abonnementsdiensten daarbovenop andere nieuwe functies ie handelsbedrijf zal assisteren aangezien honingbij komen. Maar Twitter is noch de enige diegene makers plus abonnementen nastreeft, en het existentie noch duidelijk dat het concern grote groepen gebruikers gemakkelijk zal kunnen overtuigen onderbrak bij gaan afrekenen inkeping extra capaciteit of premiumfuncties.

  Den nieuwe CEO van Twitter lijkt dat waterput gedurende bedragen. wasgoed op den hoogte van den uitdagingen die sneetje onzerzijds liggen.

  “Niettemin onze cruciale herinnering bestaat hoe wij eraan functioneren doorheen ie be honingbij voeren daarbovenop effecten honingbij toeleveren.”.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]