More

  HTC Vive Focus 3 krijgt nauwkeurigere handtracking in nieuwe update |

  HTC eigendom ene firmware-update uitgerold snijwond den nieuwste stand-alone Vive Focus die de hand-trackingmogelijkheden aanzienlijk verbetert. Het handel zegt dat firmwareversie 3.0.999.284 den resultaten, stabiliteit en accuratesse van de functie aanzienlijk verbetert. HTC’s Vive Brandpunt 3 worden in hooimaand gelanceerd ingesloten handtracking, waardoor gebruikers hoen handen indien controllers kunnen benutten. Omsingeld deze programmatuur-engine-upgrade zegt HTC dat de headset snelle handbewegingen gemakkelijker vermag monitoren en nauwkeuriger knijpen onderbrak tijdens zoomen.

  Sinds ie winkelbedrijf de functie snijwondje ontwikkelaars have opengesteld, zullen dit verbeteringen zich overbrengen hierbinnen eentje betere handregistratie te applicaties. Ontwikkelaars kunnen de zes huidige eerst gedefinieerde handgebaren van de headset samenvoegen hierbinnen kip VR-apps, en HTC zei voorheen dat er te de toekomst nog meer gebaren zullen geworden reserve.

  HTC vertellen in de aankondiging:

  “Binnenshuis staat geldsommen doorheen op natuurlijke plus intuïtieve manier vanwege virtuele omgevingen honingbij navigeren, zal een figuurlijk bijdrage leveren aan ie toegankelijker fabriceren van VR snee iedereen, buitenshuis hoen bekendheid met technologie. Al wij ie metaverse tijdvak binnentreden, bedragen we beduidend geestdriftig voort dit verbeteringen van de levenskwaliteit aan alle VIVE Focus 3-klanten overheen de hele bol via brengen.”

  Toen de producer den Vive Focus 3 lanceerde binnenshuis juli vonden we deze de uitgelezene stand-alone VR-headset totdat alhoewel toe. Ie zijn doch geen directe concurrent van de Quest 2, daar het $ 1.300 kost. Binnenshuis tegenstelling tot den Oculus (reeds Meta)-headset, richt deze zichzelf bovenop zakelijke gebruikers en noch op gewone consumenten die thuis willen smullen van VR-ervaringen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]