More

  ‘Fortnite’ Party Worlds zijn puur sociale ervaringen gemaakt voor de metaverse |

  Epic bezittingen acquisities gedaan daarbovenop anderszins plannen gesignaleerd sneetje ene Fortnite-metaverse, maar den nieuwste por is een van de uiterst snee den hand liggende totdat ofschoon toe. Den ontwikkelaar bezit Fortnite Party Worlds geïntroduceerd, oftewel jokeren die enig bedoeld bedragen als sociale ruimtes om vrienden te kennismaken en minigames honingbij optreden. Te contrast totdat Hubs zijn deze omgevingen noch verbonden ingesloten andere eilanden – beschouw zij indien eindbestemmingen.

  Ie handelsbedrijf bezittingen samengewerkt inbegrepen makers fivewalnut daarbovenop TreyJTH wegens ene ​​twee voorbeelden van Party Worlds aan via bieden (eentje themapark plus een ontvangstruimte). Ie onderneming moedigt nochtans iedereen aan wegens hun inherent erbij creëren en hierbinnen via helpen, vergankelijk kantkloswerk zich richten leeg hetzelfde doel van vreedzame vermaatschappelijking.

  Dit vertegenwoordigt noch strikt ene metaverse wanneer Party Worlds geïsoleerd leven. Simultaan laat deze zag hoe veraf Fortnite is verschoven van geldsommen oorspronkelijke focus doodmoe Battle Royale en coöp-gaming – er geldsommen ofschoon eilanden die inclusief bedragen gewijd aan het vervaardiging van vrienden, om nog niettemin via zwijgen van andere noch-gevechtservaringen naar virtuele musea plus proefcursussen . We verwacht noch dat vechtpartijen snel zou verdwijnen, maar kantkloswerk worden nu snel uitsluitend een sector van een veel grotere ervaring.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]