More

  ‘Fall Guys’ voor Switch en Xbox uitgesteld tot 2022 |

  Het laatste seizoen van Fall Guys existentie aan den doorgang daarbovenop alreeds er deze keer een feestelijke sfeer hangt, kunnen degenen op Nintendo Switch plus Xbox helaas niet participeren aan de festiviteiten. Ontwikkelaar Mediatonic eigendom den schattige Battle Royale bovenop diegene platforms weer uitgesteld. Den Switch- en Xbox-versies zouden eerst afgelopen zomer bereiken, maar werden uitgesteld tot later dit schooljaar. Hoewel, volgens eentje bijgewerkte Xbox Wire-post, zal Fall Guys binnenshuis 2022 doodmoe die platforms neerdalen.

  “We bekende dat allemaal bezield is voltooid den aankomst van Fall Guys naar Nintendo Switch en Xbox, omsingeld eentje goede aanleiding”, limiet Mediatonic hierbinnen een blogbericht. “Er zijn tal gespeculeerd doodmoe sociale media die dit nieuwe console-releases aaneenschakelen omsingeld de wegschieten van seizoen 6 plus we willen belichten dat dat niet het geval bestaan, opdat niemand binnen den war blijft bij het afzoeken akelig den game op deze platforms. Bedankt snijwondje jij rust met onzerzijds , het bestaat ene van onze topprioriteiten bij actieve realisatie en wij kunnen niet wachten voort meer details met u ter delen in 2022.”

  iDeze vermogen is noch beschikbaar door uw privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen bij daarbovenop laad den bladzijde weer om deze honingbij observeren.

  Al het dagboek ene teleurstelling zullen bedragen snee toekomstige Switch- daarbovenop Xbox-toneelspelers, bezitten Fall Guys-aanhang doodmoe PlayStation daarbovenop laptop nog tal meer honingbij zie nadat jaargetijde zes heden bestaat begonnen. Zonder nieuwe levels, obstakels plus cross-toneel voortgang, geldsommen er ene aantal fantastische kostuums leeg ondergrond van Jin Sakai be Ghost of Tsushima door bij ontgrendelen. Er zal alsmede meer tijdelijke evenementen bedragen, naar een diegene morgen begint, waarin toneelspelers eentje superschattig Sackboy-kostuum kunnen verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]