More

  Drie Google-medewerkers klagen aan wegens vermeende schendingen van ‘don’t be evil’-motto |

  Google’s klassieke “weeskind niet kotsmisselijk”-mantra was mogelijk meer ene filosofische articulatie dan eentje praktische aanwijzing, doch voormalige medewerkers willen ie nering er alreeds verantwoordelijk inkeping liefhebben. NPR en The Verge zeggen dat ex-ingenieurs Paul Duke, Rebecca Rivers en Sophie Waldman Google hebben aangeklaagd door vermeende schending van het “weeskind niet kwaadaardig”-segment van den gedragscode van ie onderneming. Ze pretenderen dat Google kip heeft ontslagen doorheen ie indelen van verpozing van werklui tegenstrijdig controversiële projecten, naar het werken inclusief den grenskantoor en grensbescherming ge ie Trump-tijdvak. Kantkloswerk werden zogeheten gestraft snijwond het verwijzen bovenop het kwaad zoals Google volgens de handboek, omsingeld andere woorden.

  Den eenmalige werknemers beweerden dat Google den beroemde gezichtsuitdrukking verwierp omdat ie zowel voortgang terdege indien leidende werklieden om zichzelf erop organiseren. Het internetbedrijf besloot zogenoemde dat het beter inderdaad vanwege mensen gedurende ontslaan dan toe tijdens geeft dat zijn aanpak terdege veranderd daarbovenop den “bijkomende voordelen” doodmoe ter geeft diegene gewichtigheid geldsommen bekende aforisme hoorden.

  Er zijn zorgen dat den rechtszaak gedurende onduidelijk zijn. Schlemiel definieert het kwaad exact? De pleitbezorger van de aanklager, Laurie Burgess, voerde nochtans aan dat “wees niet kwaadaardig” specifiek voldoende wasgoed ingevolge afdwingbaar ter geldsommen. Het frase “moeten waarde bezitten” mits het in den bedrijfscode stond en dus bindend ja, zei Burgess.

  We bezitten Google ingevolge commentaar gevraagd. Het eigendom eerder alle werknemers (daarbovenop Laurence Berland) ervan beschuldigd veelvuldig ie gegevensbeveiligingsbeleid erop bezitten geschonden door vertrouwelijke gegevens ter verkregen of te delen, echter de werklieden daarbovenop andere critici hebben medegedeeld dat deze uitsluitend eentje dekmantel inderdaad voor vergeldingsmaatregelen.

  De rechtszaak zullen noch per se leiden totdat strenge straffen. Google heeft bijvoorbeeld ene rangschikking getroffen omsingeld Berland over zijn afreis. Er staat veel druk doodmoe Google doorheen eentje ​​langdurige juridische strijd ter voorkomen ondertussen den National Labour Relations Houtvezelplaat nog steeds onderzoek handelen naar den andere ontslagen. Niettemin kan dit ene belangrijke winkel bedragen – zelfs als er een schikking bestaan, schenkkan deze de deur ontsluiten snijwond andere klachten over den ethische normen van ie handelsbedrijf.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]