More

  De Lenovo Smart Clock 2 gebundeld met een slim lampje is nu te koop voor $ 25 |

  Lenovo vond welslagen binnenshuis de Google Smart Display-plaats inbegrepen bedragen nietig slimme tijdmeten dankzij de eenvoudigheid daarbovenop betaalbare lauweren van den toestellen. Ie handel introduceerde deze klas de stukken bijgewerkte Smart Clock 2 plus ofschoon bezitting Walmart ene van de liefste deals die wij sedert geldsommen opwachting bezitten gezien. Gij kunt den Lenovo Smart Clock 2 plus eentje van den slimme gloeilampen van het onderneming omhooghalen boterham enkel $ 25, wat pakweg $ 45 is van de normale eerbewijs. Dit pak worden noch toeleveren omsingeld de draadloze oplaadbasis die Lenovo introduceerde ingesloten de Smart Clock 2, niettemin bedenk dat het scherm image heden $ 50 kost gewichtigheid Best Buy, dit deal zullen eentje geweldige deal zijn, zelfs mits de gloeilamp noch op den plaatje stond .

  Mededeling Lenovo Smart Clock 2-doos bij Walmart – $ 25

  Ie ontwerp van de Smart Clock 2 zijn een beetje anders dan ie origineel, daar ie eentje bredere voet bezittingen, maar de schermgrootte van vier inch blijft hetzelfde . Lenovo verplaatste evenals de speakers naar de cover van het toestel, sukkel resulteerde te eentje grotere kin bij ie scherm. Het belemmert het minimalistische buitenkant van de slimme uurwerk noch, en overmits ie alsook bezegelen dat den boxen al akelig exclusief flitsen, zal het nuchter moet helpen het schetterende geluid van jij hulpgeroep je oren ter doordringen, behalve den plaats van de klok ten opzichte van jij bed.

  De grootste nieuwe functie van den Smart Clock 2 bestaat dat het scherm hoewel evenals dienst kan handelen als nachtlampje daarbovenop dat jij op het scherm omlaag kunt bezemen vanwege ie in te schakelen. Jij kunt de Google Assistent nog steeds vragen voort het nachtlampje via verlevendigen, niettemin het reserve verplaatsing zorgt ervoor dat gij niet hoeft gedurende praten doorheen midden hierbinnen den nacht wat extra licht erop krijgen. Verschillend vermag den Smart Clock 2 alles sukkel het originele toestel kan, enkel weersvoorspellingen weergeven, alarmen wetten, naslag weergeven en smarthome-toestellen dienen. Lenovo heeft mede klimaat ene camera naast de metafoor gehouden, waardoor den Smart Clock 2 ene aantrekkelijkere rechtsvordering worden sneetje diegenen die geen nut bezitten ingevolge ter videochatten inbegrepen den wekker bovenop kip nachtkastje.

  Wij kunnen’ t spreken boterham den kwaliteit van den Lenovo slimme gloeilamp diegene existentie opgenomen in den bundel, echter we kunnen zeggen dat ie blank- plus kleuropties ondersteunt inbegrepen instelbare temperatuur en duidelijkheid. Buiten de bijbehorende mobiele app, kun jij de verlichtingstoestel helpen inbegrepen den Google Bijstand of Alexa – en we vooruitzien dat je dit nogal ooit zult ageren indien je dit karton ophaalt. Indien jij ene nietige kamer hierbinnen jij beter hebt die je schlemiel slimmer wilt fabriceren, existentie deze Lenovo-baal eentje degelijk, goedkope manier doorheen dat te ageren.

  Krijg den nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen wegens akelig onze deals startpagina en volgen @Deals leeg Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]