More

  Bethesda pronkt met meer ‘Starfield’ in een zeven minuten durende featurette |

  Starfield zal af iets minder dan eentje klas verschijnen bovenop computer daarbovenop Xbox Reeksen X/S, daarbovenop Bethesda have inclusief een minidocumentaire nog eentje kijkje gegeven binnenshuis watje onzerzijds tijdens afwachten staat. Den zeven minuten durende “Into the Starfield: The Endless Pursuit” featurette toont tal concept kunst en korte shots van onderhandelen als robots, buitenaardse werelden en eentje ruimtehaven.

  Den video bestaat gecentreerd bolletje de evolutie van Bethesda Spel Studios daarbovenop de werelden die ie binnen de loop der jaren eigendom opgebouwd. Waargenomen het waarheid dat tal van de games van de studio voltooid verkenning gaan (zoals die te den Elder Scrolls- en Fallout-reeksen), zijn ie een logische aankomende pas wegens voort ter gaan akelig ruimteverkenning inclusief Starfield. Artdirector Matt Carofano merkte leeg dat den volgende spel ene “meer realistische, op weten gebaseerde achtergrond” bezitting dan bijvoorbeeld den fantasiewereld van Skyrim.

  Gameregisseur Todd Howard bood alsook een “cryptische” plagerij. Hij zei dat Starfield “stuntman uitstapmomenten” bezittingen. Tal andere games hebben er veelal niettemin één, waarin den speler inkeping het eerst de uitgebreidheid van ene rechttoe-wereldomgeving ziet.

  Er zijn noch veel bijzonderheid be wat Starfield zijn te dit video , niettemin het geleverd mensen diegene hardstochtelijk geldsommen voltooid ie spel wat meer inzicht. Er zullen den komende maanden meer afleveringen van “Into the Starfield” verschijnen naargelang den releasedatum dichterbij komt. Starfield komt doodmoe 11 november 2022 aan.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]