More

  7-Eleven en Nuro beginnen met leveringen van autonome voertuigen in Californië |

  7-Eleven werkt gezamenlijk met Nuro boterham den levering van autonome voertuigen binnenshuis Mountain View, Californië. Bewoners kunnen bestellingen plaatsen te de 7Now-app plus eentje AV schenkkan den artikelen naar hun locatie brengen.

  Autonome leveringen kosten klanten niets reserve. Zijkant zijn elke dag beschikbaar van 08.00 ogenblik tot 21.00 ogenblik PT plus de bedrijven zeggen dat bestellingen hierbinnen pakweg 30 minuten moeten bereiken. Mits de AV arriveert, halen klanten hun dingen van achteren leeg. Er geldsommen enkele beperkingen. Je kunt geen waar ingesloten ene leeftijdsbeperking, naar wijngeest, tabak of loten, thuisbezorgen boterham autonome postbezorging.

  Nuro zal binnen eerste expert zelfrijdende Priuses bezigen met eentje menselijke monteur diegene de technologie van den bestuurdersstoel. Ooit zal Nuro’s R2-robot, diegene hoewel leveringen binnenshuis andere staten heeft gedaan, 7-Eleven-bestellingen naar de deur van den klant brengen in Mountain View, voorwerpen het handelsbedrijf bestaat gevestigd.

  Dit bestaat de eerste commerciële AV-bezorgservice hierbinnen Californië, volgens Nuro. De DMV van den staat tegoed afgelopen december den eerste besluit snee het inzetten van autonome voertuigen verleend aan Nuro California.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]