More

  The Morning After: Jack Dorsey stopt opnieuw als CEO van Twitter |

  Vitaal technisch journaal vertraagt ​​gebruikelijk gesproken naarmate het schooljaar vordert, doch Jack Dorsey laat dat noch plaatsvinden. Den CEO van Twitter bezittingen ontslag genomen gewichtigheid ie bedrijf en CTO Parag Agrawal vervangt hem als chief executive.

  “Ik heb besloten Twitter via verlaten omdat ik denken dat het nering klaar is wegens trouwens ter gaan dan de oprichters,” Dorsey vertellen binnen ene verklaring.

  Te den afgelopen zes klas bezittingen Dorsey dubbel figuurlijk technologiebedrijven geleid: Twitter plus Square. Geldsommen eerste periode indien CEO van Twitter, waarvan hij medeoprichter wasgoed, eindigde binnenshuis 2008 toen hij eruit word gezet. Hij keerde back indien CEO hierbinnen 2015, toen Dick Costolo vertrok.

  Zullen Twitter ingesloten Agrava aan het roer een andere aansturing inslaan? Zou ie meer strafbaar verdienende ondernemingen najagen? (Adverteren blijft den uitgelezene wijze vanwege poen via verdienen, niettemin er bedragen nieuwsbriefprojecten en premium lidmaatschapsopties doodmoe den decor – en er zijn evenzeer die nieuw gecreëerde crypto-afdeling. 

  Niettemin inkeping tal Twitter-gebruikers zijn den honger den onderneming krijgt meer houvast doodmoe den trollen, desinformatieverspreiders daarbovenop pestkoppen. Dat existentie wellicht slechter ter aankomen dan interesse binnen ene Twitter Blue-seizoenkaart. 

  — Mat Smith

  De nieuwste 14-inch MacBook Voor zijn alreeds $200 korting

  Ie existentie een absoluut lage prijs.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Dus er stonden watje koopjes erop bewakers tot Cyber ​​Monday zou toeslaan.

  Dat bestaat ene korting van 10 procent op den gebruikelijke startprijs van $ 1.999. Amazon verlaagde zowel de 14- als de 16-inch varianten inclusief $ 50 hierbinnen den week dat kant uitkwamen. Nochtans $ 200 korting bestaat een geschiedkundig dieptepunt – hoewel al – sneetje eentje rekentuig diegene legitimatie eind oktober hierbinnen de opruiming ging. Helaas bestaan schattig den Space Grey-voorwaarde van dit hooggewaardeerde pc bij aankopen.

  Lees trouwens.

   < /p>

  Den surplus van den uitgelezene Cyber ​​Monday-deals

  De uitgelezene technische deals diegene u kunt krijgen

  Den beste deals snijwond laptops en tablets diegene u kunt krijgen

  Sony’s indrukwekkende WF-1000XM4-oordopjes dalen naar ene nieuw dieptepunt van $ 218

  Amazon verlaagt totdat 30 procent korting Nauwsluitend Wars Instant Pots te Cyber ​​Monday-deal

  Den Nintendo Switch Voor Controller daalt totdat $ 50 snee Cyber ​​Monday

  Apple’s tweede generatie AirPods bedragen hoewel ter mededeling snijwond $ 100

  <

  Gesponsord wegens CISCO

  2021 research akelig beveiligingsresultaten sneetje nietig bedrijven

  Nissan zullen de komende vijf klas $ 18 miljard investeren hierbinnen de ontwikkeling van elektrische voertuigen

  Ie bestaat van plattegrond 23 nieuwe elektrische auto’s onder beschaven onderbrak 2030.

  Nissan zal den komende vijf jaar biljoenen yen beleggen hierbinnen de ontwikkeling van nieuwe EV’s plus batterijtechnologie indien sector van eentje geweldig plattegrond dat Ambition 2030 warm.

  Dit omvat 23 geëlektrificeerde voertuigen te den komende acht klas, waarvan 20 uitsluitend alhoewel binnen de komende vijf jaar.

  ASSB’s garanderen tegoed zoals kortere oplaadtijden plus verbeterde stabiliteit.

  Lees overigens.

  Den Britse antitrustregelgever bestaan akelig verluidt klaar door Meta’s koop van Giphy stremmen

  Het zal de eerste kentering bedragen van een grote technologie-kocht voort de mededingings- daarbovenop marktautoriteit.

  Volgens den Financial Times, de Britse Den Competition and Markets Authority (CMA) zal naar prognose de boodschap van Giphy door Facebook-moederbedrijf Meta terugdraaien. Mits dat zodoende existentie, zal ie den eerste keer zijn dat den mededingingstoezichthouder van het akker een grote tech-verkrijging bezittingen afgewikkeld.

  Meta (of Facebook, destijds) kondigde binnenshuis mei 2020 aan dat ie ie VERGIF-toneelpodium kocht met het doelwit ingevolge ie binnen Instagram ter wentelen. Rapporten stelden de eerbewijs van den deal vast doodmoe $ 400 miljoen.

  De CMA uitte maar bezorgdheid be de overname. Ie opende een research akelig de deal den volgende maand. De toezichthouder oordeelde binnen augustus dat den overeenkomst zal kunnen voorkomen dat rivalen zoals TikTok daarbovenop Snapchat toegang krijgen tot Giphy’s bibliotheek inbegrepen TOXINE’s. Het zei alsmede dat de deal eentje potentiële concurrent van Meta binnen de Britse advertentiesector zullen kunnen afzonderen.

  Lees verder.

  Den uitgestelde ‘Cyberpunk 2077’ next-gen upgrade bestaat gratis snijwondje PS4- en Xbox One-bezitters

  De update existentie hoewel ‘bovenop schema’ snijwondje aanvang 2022.

  The Morning AfterCDPR

  CD Projekt Red is “op schema” doorheen den PlayStation 5-versies be erbij brengen kwartaal van 2022, maakte het moederbedrijf van den werkplaats maandag bekend.

  Pro-tip: indien jij Cyberpunk 2077 nog niet hebt, kun je het koop ondertussen ie nou 50 percent korting have hierbinnen den PlayStation- en Microsoft-winkels. Je hebt dan de next-gen-versie binnenshuis gij achterzak wanneer deze uiteindelijk worden gelanceerd.

  Lees trouwens.

   

  Den grootste nieuwsberichten die je wellicht hebt gemist

  FIFA gaat ledematen-tracking buitenspel testen tech bij den Arab Mok

  Amazon moet controversiële vakbondsverkiezingen binnenshuis Alabama nazeggen

  Sonos werkt denkbaar aan mini-subwoofer

  Miami stemt doorheen verhuur elektrische scooters back te brengen gedurende vijf weken

  Het sessie zal dit slapjes een hoorzitting liefhebben ge mogelijke hervormingen van tak 230

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]